För ett år sen gjorde jag och min sambo ett försök med att gå ner i vikt. Vi räknade kalorier, min sambo rasa i vikt och jag gick ner kanske 800g i veckan, max. Till slut tröttna vi, det var för tidskrävande.

Sen ett tag tillbaka har jag velat testa på nytt, men med något annat. Efter att hs läst om det mesta så känns det som lchf och 16:8 är det som passar mig bäst och nu har första veckan gått.

Måndag: Supertaggade på att börja, sjuk hungrig på morgonen men klarade både maten och 16:8 bra! Lyckades dock bli sjuk förra veckan så mår dåligt till och från hela dagen.

Tisdag: Var på en överrasknings babyshower för min bästa kompis. Vill inte berätta om att jag äter lchf riktigt än ( kan ta det någon annan gång) så åt en pizzabit och lite vattenmelon. Drack även både cola och fanta, vilket är mitt största sug.

Onsdag-Torsdag: Både maten och 16:8 går bra, fortfarande inget jobbigt.

Fredag: Jag och min sambo är barnvakter åt hans lillebror. Maten går bra och på kvällen dukar vi fram fredagsmys. Det är inga större problem att hålla sig undan chipsen och jag håller mig till nötter och lite mörk choklad.

Lördag: Datenight och cheatday! Jag och min sambo var ute och åt och kollade på bio. Jag åt en nachotallrik eftersom jag är ganska säker på att jag skulle överätit om jag tagit pommes som jag egentligen ville ha. Under bion så köpte vi lite godis och med betoning på lite så åt jag lite av det. Förra gången när vi försökte gå ner så överåt jag alltid på fuskdagarna vilket gjorde att jag inte gick ner något, jag ville inte göra om de igen.

Söndag: Både kosten och 16:8 funkade bra.

För att sammanfatta, första veckan gick bra. Haft lite sug på pommes och chips men inget som vart ohanterligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments