Ligger i sängen. Kom hem från Spanien igår och redan imorgon är det dags att börja jobba heltid.

För att göra en lång historia kort.. jag har blivit utförsäkrad och måste alltså börja jobba heltid nu. Min kurator tycker att jag ska fortsätta vara hemma men min läkare kunde inte skriva tillräckligt detaljerat och noga läkarintyg så nu är det som det är.

Det känns jävligt skönt att börja jobba igen. Det känns som jag får pausa att va sjuk. Att pausa att känna. För om det ska gå vägen med jobb och allt hemma så måste jag bara köra på.

Jag kämpar vidare en dag i taget!!

Bilder från Spanien 9/9-16/9#psykiskohälsa #utmattningssyndrom

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så jäkla sjukt det här med sömn.

Tredje natten i rad utan sömn... somnat vid 02-03 vaknat vid 04 och somnar inte om👎🏻🙉

Ganska stor skillnad om jag tittar på hur jag va för någon vecka sen, sov 15-16h/dygn.

Hm, ska försöka somna om å sen umgås m familjen ♥️

Likes

Comments

Alltså vad hände med åren ??
Dottern slutar sexårs imorrn och efter sommaren väntar åk1. Hur sjukt?!?!?

Idag ligger jag i sängen med ont i halsen och ont i kroppen🤒

🌸

Här hemma är rita och skriva ett stort intresse ❤️

Likes

Comments

Det är så sjukt med psykisk ohälsa!
Folk runt omkring mig ser mig inte som sjuk. Jag ser ut som vanligt jag låter som vanligt etc etc. Det blir nästan så att jag känner det själv.
Vad håller jag på att sjåpa mig om. Gå och jobba! Träffa vänner! Hjälp till med det vanliga!
Nu har jag varit heltidssjukskriven sen 20/4 och precis den känslan börjar infinna sig, är jag sjuk?

I helgen var det dags för dotterns kusin att ta studenten. Vi åkte tidigt på morgonen och kom hem sent på eftermiddagen. På vägen dit åkte vi med sambons stora son. Han tyckte att det var bättre att vi bara hade en bil. Det tokiga var att när kusinen hade sprungit ut så bestämde han sig för att åka hem?!?!?!? Han hade minsann inte tid att stanna på mottagningen osv. För info så var vi i Sollentuna och vi bor i Rönninge dvs det är långt hem.

Det började någonstans efter utspringet ungefär, jag blev snurrig i huvudet och tappade balansen. Tänkte först att det handlade om att jag va hungrig men efter lunchen så fortsatte det.
Hela eftermiddan svettades jag och tappade balansen. När vi kom hem sent på eftermiddan efter att ha åkt kommunalt hem så la jag mig på sängen å grät. Jag kunde inte sluta gråta.
Så jag förstår ju nu efteråt att det var en panikångest attack som visade sig på ett helt annat sätt än vad jag var van vid:/

Så ja! Jag måste nog börja inse att jag är sjuk!

Jag är sjuk! Jag har gått in i väggen! Utmattningssyndrom med finare ord!

Ha en fin måndag trots regn🌸

Likes

Comments

Vi e barnfria ikväll!! Woop woop... eller?

Jag sitter och gör naglar å mannen är uttråkad🙉 Han vill hitta på ngt och jag är nöjd med att vara hemma🤷🏻‍♀️ Han är typiskt sådär att när man tagit två glas vin så måste det hända något medans jag är nöjd med att bara va hemma!

Ibland så tror jag att han inte förstår vad som händer med mig. Jag kan ju inte riktigt förklara heller. Vet bara att jag stannar hemma ikväll å ser nån film.
Får se om jag gör det själv eller om jag får sällskap.

Mina dagar går verkligen upp å ner. Glad korta stunder.. sur ofta. TySt för det mesta vilket inte är likt mig för fem öre:/
Jag blir mer och mer folkskygg🙉 Vill att set här ska vända nu😢😢😢

Ha en underbar kväll vart ni än befinner er🎀

Likes

Comments

Jag sitter och hetsäter sötsaker!! Jag har senaste tiden börjat trycka i mig fel saker när jag är helt slut. Det är oftast då som jag känner att jag vill ha snabb energi såklart vet jag att det är fel energi:/ Men nu sitter jag här iallafall och har tryckt i mig massa skräp, var det värt det? NEJ ångrar jag mig? JA... Samma visa varje gång! Jag kan bara inte sluta... ska försöka hålla mig mätt hela tiden så jag inte blir sugen på skit... Får se hur det går Ja just det, ni kanske undrar vad som hände med min VLCD diet.... Klarade inte av det, den här gången heller:/


Var på stresskurs nu på morgonen. Det kändes riktigt bra, jag fick bekräftat att det här är på riktigt och inget hittepå för att jag är lat. För det känner jag mig verkligen som.... en lat jäkla person!


Nu lite vila innan hämta barn mm.Likes

Comments

Dan börjar lida mot sitt slut. Det har varit en riktigt jobbig dag i mitt huvud!

Jag fick papper från försäkringskassan om att jag ska börja jobba om det går att ändra mina arbetsuppgifter. Så nu känner jag panik inför att börja jobba:/

Stress stress stress. Dags att testa ngt annat jobb kanske🤷🏻‍♀️

Piffar lite på balkongen och försöker att inte tänka mer idag🎀

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev nu, har mått riktigt deppigt nu på sista tiden. Byte av medicin fungerar sådär:/
Jag var hos läkaren i måndags och efter det blev jag mer deppig.
Ska det fungera såhär? Jag känner att jag får olika budskap inom vården.
Psyk kvinnan säger att jag ska vila och nu återigen så försöker doktorn få mig att vila mindre🙄? Han frågade vad min plan va, vilken jävla plan🤔
Jag försöker fortfarande sköta mig själv min dotter och mitt hem samt försöka vårda relationen m T.... vilken jävla plan om framtiden???

Ah nog om det. Den ångesten få vänta lite.
Jag har börjat träna igen... styrketräning👌🏻 Kör ett program med superset bara. Tre olika delar sen är man slut. Jag känner mig verkligen gladare efter ett pass så det tänker jag inte sluta med!

Igår var jag och gjorde fransar jag blev riktigt nöjd😍

Önskar er en fin dag trots regnet. Det betyder ju bara att man får kolla film hela dagen utan att få panik att jaga solen☀️

Puss å kram💕💋

Likes

Comments

Har en ny hobby. Att testa att göra naglar. Bygga dom, måla dom osv. Ikväll blev det svarta klor 💅🏽

Likes

Comments