Jobbar konstmässan, det är najs. Vill gå dit med Vendela, bli full och leka kulturell.
Igår drog jag hem till Edvin efter jobbet, blev full men lekte inte kulturell.

Försökte ta selfies innan jobbet pga lyckades väldigt bra med sminket men som ni ser var jag för trött

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bajs. Det blev så tydligt på denna skyllt hur man omedvetet blir inpräntad om könsnormerna. Stackars barn på min gata.

Likes

Comments

Jobbat som ett fkn as, 14timmars pass. Jobbigt men kul.
Gick ut igår, söndag, rätt kul ändå! Drog till cafet, det sög. Fattar inte varför folk går ut om dom bara ska stå och bokstavligt talat hänga på baren och vägra dansa. Jaja, vi vände i princip i dörren och drog efter det till Patricia, dom har gayklubb på söndagar och jag dansade till nanneh grönvall, fantastiskt.
Kram

Likes

Comments

Igår tog jag med Madde till Stureplan, (Madde är en söderböna) så himla roligt för hon trivs så bra där, det började typ ironiskt men men nu har hon erkänt att hon älskar det!
Vi var först hemma hos Hugo och sen drog vi till cafet, jag gillar egentligen inte cafet och igår var det verkligen inte mycket folk ute men jag hade så himla himla kul!!
Vi dansade konstant!!
Sen drog vi hem till Hugo, hängde där ett tag och sen somnade vi kl typ halv 6 i morse.
Nu är jag hemma.

Kram /My

Likes

Comments

Blev klar med den här idag

Likes

Comments

Igår jobbade jag öl och whiskymässan från 09-23, så jävla jävla kul, råder alla över 20 att komma dit och hänga nästa helg!
Efteråt drog jag hem till Edvin som hade folk över, eftersom jag va så jävla trött efter fyra dagars jobb i rad och dessutom bara hade ätit ett mål mat kl typ två igår blev jag pruttfull, kunde verkligen inte bete mig socialt.
Snackade så himla mycket goja.
Fick panikångest på vägen hem i vanlig ordning men Elias var med som tur var.
Kom hur som helst hem till ett nystädat rum och en nybäddad säng.
Fick mens inatt så måste ändå byta skiten, så jävla surt.

Kramar/My

Likes

Comments

Tipps 1

Om du är sjuk - ÅK INTE TILL TÄBY FÖR ATT ORIENTERA I 3 TIMMAR!

Tipps slut

Nej för ban, jag har ett tipps till! Något jag lärde mig idag faktiskt :D men lärdomen tillhör en historia som ni nu ska få ta del av.
Ni vet sånna där selecta maskiner som står vid tunnelbanan? Dom som man alltid tänker "tänk om det jag köper fastnar, men nej självklart inte, jag har inte otur" men så köper man ändå och så fastnar det? Det hände Greta idag. Vi sa verkligen innan "tänk om det fastnar". Men envis som jag är tänkte jag inte låta den jävlas med oss, så jag drämde till lådan med axeln och så föll den ner - och Greta blev glad. Sen såg jag att det var en kexchoklad som också satt löst, så jag försökte med några till knuffar. Resultatet blev ingen choklad och en selecta kille som kom gående bestämt mot mig. Jag rättade till mig fort och började gå tills jag hörde "hörrö du, ursäkta". Jag vände mig långsamt om och förberedde mig på en utskällning. Men han frågar snällt vad det var som hade fastnat. Moral-tanken kom snabbt in i hjärnan, skulle jag säga att det inte var något som fastnat? Men lika snabbt som den kom, sprang den ut, och jag pekade på kexchokladen som han sedan gav till mig. Vet inte varför jag gjorde så, jag äter inte ens godis utan gav bort den sen. Jag fick nån släng av kriminalitet typ.

Så tipps 2

Utnyttja alltid folks snällhet

Tipps 3

Lyssna aldrig på nikita när hon försöker vara hård. Jag har lite ångest fortfarande för att jag utnyttjade selecta-killen och kan VERKLIGEN inte stå för tipps nr 2

Godnatt

Likes

Comments

Igår drog jag hem till Julia efter jobbet, vi åt nudlar och hon gav mig sockor för annars får jag inte ha fötterna på hennes säng (mina fötter luktar fruktansvärt efter jobb)
Vi drog till stan, där blev vi fulla, kvällen slutade med att jag fick en panikångestatack och åkte hem. Väldigt irriterande att lida av psykisk ohälsa som lyckas bubbla upp min enda lediga kväll.

Idag är jag iallafall bakfull. Här kommer min bästa bakiskur!

1, (ska du helst göra innan du går och lägger dig men du är antagligen för tankad för det) resorb, banan och C-vitamin!

2, bort med gammalt smink!!! Bakfyllan sitter kvar i sminket!

3, vätska vätska!! Hjärnan är nämligen som en uttorkad svamp, det är därför man får huvudvärk!

4, fettig mat, inte för mycket, då mår man illa, men typ tre-sex pizzaslises.

5, bakisbajs. OBS obligatorisk!

6, alla kosttillskott du möjligtvis kan hitta hemma.

7, kall dusch och friskluft.

8, kolsyra, bubbelvatten, läsk men helst redbull (förslagsvis inte originalsmaken om du druckit vodka redbull dagen innan)

9, och det här är mitt bästa tips i hela hela världen, magsårsmedicin!!! Det värsta med bakfyllan för mig är verkligen illamåendet och magsårsmedicinen tar verkligen bort det, jag vet inte hur eller varför men det fungerar!!

​min Julia!! Kram/My 

Likes

Comments

Idag har jag bara legat i sängen hela dagen. Vaknade imorse med feber, värsta magontet och illamående. Mamma kom in imorse och skulle väcka mig och så berättade jag att jag mådde illa. "Är du med barn" är det första hon säger. Tack!!! Nu vet jag att det inte är fallet, men snacka om att ge onödiga pregnancy-scares? Jag mådde illa EN morgon. Jaja. Kollat en och en halv säsong av SKAM, en norsk ungdomsserie där huvudpersonerna är 99or så det är as kul att man kan relatera lite till deras liv. Nu ligger jag och försöker övertala mig själv att plugga, det går inte bra. Ska nog sova istället. Japp sova blir det.

Sök på skam på google så kommer det upp! Men man får öva på norskan för det är inte svensk text

Drömmer mig tillbaka till en så jävla rolig resa i USA, Kalifornien, San Francisco med Noomi.

Likes

Comments