Sjukt att en jobbvecka kan gå så fort som den går, så idag går jag in på min andra vecka som butikschef. Måste säga att jag fortfarande är rätt ny på allt gällande allting som jag ska göra men det funkar super!

Denna helgen som var nu så åkte jag och P till Ullared och inte nog med det så köpte vi även ny soffa i söndags. Så nu är man lite fattigare men med en liten snyggare lägenhet. Det är bara lite små saker som ska upp på väggarna och sedan är nog allt klart nu skulle jag tro.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på en trevlig dag och kväll i husvagnen.

Jag, mamma, min syster och hennes barn åkte ut till våran farmor och farfar för att återuppliva våra barndomsminnen. Så med båttur, lek, skratt och god mat så spenderade vi dagen tillsammans.

Likes

Comments

Idag är den så kallade matmässan i Jönköping. Men måste säga att jag är något besviken för tycker bara den blir mindre och mindre för varje år som går.

Men mina systers barn fick åka tåg in till Jönköping så de blev nöjda i iallafall. Nu så ska jag spendera min välförtjänta semester hemma hos mamma och pappa så får se vad veckan har att erbjuda.

Likes

Comments

Nu har det inte blivit uppdaterat här om allt som har hänt på ett tag och allt har en anledning. Sen i maj månad har jag haft ett fullbokat schema så jag knappt har hunnit blinka.

Som ni vet så tackade jag ja till ytterligare ett jobb i januari och började efter det jobba på en förskola på veckodagarna. Detta jobb har jag nu kombinerat med mitt andra jobb som jag har varit på på helgerna samtidigt som jag också har pluggat på distans.
Inte nog med detta så har man allt runtomkring sig som man ska hinna göra. Träna, städa, tvätta, laga mat, träffa sin familj, vara med vänner och ja listan kan göras lång.

Nu när denna tiden är över så kan jag med glädje ta ett djupt andetag ur mig. För det har inte alltid varit jätte roligt och man har inte alltid hunnit med det man ska hinna med. Men jag kan inte säga mer än att jag är sjukt stolt över mig själv för att jag fixade det. För samtidigt så för ett år sedan var jag sjukskriven 50% och orkade inte ens med mig själv. Nu har jag jobbat 120%, pluggat den tiden jag har hunnit och allt däremellan.

För en månad sedan lämnade jag in min sista skoluppgift till skolan och med lättnad och glädje kan jag också säga att jag klarade det. Det blev så verkligt när man stod på studentdagen och min bästis skulle springa ut genom dörrarna. Man tänkte tillbaka ett år när det var jag som gjorde det även att jag inte var helt klar i skolan. Så med glädje firade vi studenterna och samtidigt mig själv för att ha klarat igenom skolan en gång för alla.

Nu så kommer förhoppningsvis en lugnare tid framöver att börja. Jag kommer bara ha ett jobb framför mig och all annan tid som jag får över kan jag lägga på att träna, vara med kompisar, träffa familjen och unna mig lite lugn och ro.

Likes

Comments

Efter gårdagen så var min kropp väldigt sliten och seg och dagen idag gjorde den inte bättre. Jag vet inte vad som är på gång i kroppen för den kan gå ifrån low till high på bara några minuter. Jag har verkligen försökt tänka ut vad detta kan bero på men kommer inte på någon lösning alls. Så jag får fortsätta hålla tummarna på att det kommer rättas till snarast, för jag vet inte hur länge min kropp kommer stå ut med detta svängiga blodsocker.

Mitt i allt kaos så var det dags för födelsedagskalas idag. Det betyder att det bjuds på väldigt mycket god mat och andra onyttigheter, vilket inte mitt blodsocker hurrade för. Fick räkna lite korrigeringsdoser och kolhydratsräkning så tillslut fick jag till det efter alla måltider.

Likes

Comments

Idag så är min underbara fredag helt fantastisk eller inte.
Under hela natten så har jag legat lågt i princip och det har kvittat vad jag än har gjort, så när jag vaknade idag så kände jag hur skakig och svag min kropp var. Sedan under dagen så kom tydligen rekylen på detta underbara, vilket gör min kropp ännu segare. Vill bara lägga mig ner och gråta. Men hur som helst så hoppas jag att kroppen och mitt psyke stabiliserar sig snart för det väntas after work i dag bland annat.

Likes

Comments

Jag har inte varit aktiv de senaste dagarna, men anledningen till de är att jag har haft sjukt mycket jobb och sen att jag inte varit super pigg.

Men ikväll blir det time för mellomys med P, vi kommer laga till oss varsin hamburgare och sen ta ett glas vin till det. Det är något som vi båda verkligen behöver just nu bara att mysa.

Under veckan så har mitt blodsocker mål verkligen varit på rätt riktning vilket vi kommer fira med en inte så farlig efterrätt, det är den jag har skrivit om i ett tidigare inlägg. Kvarg, bär och cookiekaka! Hoppas och håller tummarna på att jag doserar rätt och slipper berg eller dippar!

Likes

Comments

Denna helgen har jag bara tagit det lugnt och det har varit så skönt och välbehövligt.

Under lördagsmorgonen så vaknade jag till av en sönder stressad pojkvän som har försökt få i mig druvsocker och saft i 30 min. På något sätt så har mitt blodsocker sjunkit så fort att inte kroppen reagerat på detta när jag sovit utan fall in lätt i dvala typ. Så medan pumpen vibrerade och larmande så vaknade P till och fattade att något inte stod rätt till och gick direkt och hämtade druvsocker och saft. Hur underbar är han inte, att han har lärt sig så mycket och vet vad jag behöver i dom stunderna som jag inte är kontaktbar i är så bra!

Sedan gick vi tillsammans upp och åt lite frukost och kollade på tv. Sedan så kom mina föräldrar och mormor hem till oss för att se hur vi bodde. Tack o lov så bor vi inte i värsta röran just nu men det är mycket som ska ställas i ordning. Så blev det en snabb tripp till Ikea för att inhandla lite hatthylla och skohylla. Samt fick vi hjälp med att stor handla lite matvaror, lite smidigare när man har bil och man handlar mycket.

På kvällen så åkte P tillbaka till Nässjö för att festa och då kom två av mina kompisar för lite inflyttningsmys. Vi köpte med oss lite hämtmat och tillbringade kvällen genom att kolla mello, prata och dricka rosé. Så denna helgen var verkligen välbehövlig och lugnt för en gångs skull!

Likes

Comments

Igår var tanken att jag skulle ta det lugnt och vila upp mig efter flytten och allt jobbande men istället blev det en tripp till Ullared. Både jag och P kom överens om att det var rätt lägligt med tanke på att vi inte köpt några gardiner eller lampor till hemmet. Så för att slippa bo i en mörk lägenhet så blev det att köpa med sig lite lampor och annan heminredning.

Så idag var jag rätt trött när jag skulle gå upp vid fem och hinna med tåget. Men eftersom jag slutat tidigt idag så blir det en snabb sväng till lägenheten och prata lite med målarna sen en tripp på stan med P.

Likes

Comments