Visir tant

Innehåller affiliate-länkar

Jahapp nu är även jag en visir tant.

Överlevt dag 1 som lokalvårdare ✅

Idag jobbade jag 8-12. Det har gått jättebra idag. Min upplärare är en härlig och trevlig kvinna som trivs med sitt jobb och älskar naturrlivet på fritiden. Hon har inga barn, men är lycklig villabo med sin man sedan typ 20 år tillbaka. 💕

Det här jobbet, timvikaire jobbet är det tyvärr 40 minuters pendling till. Jag har liknande lön som jag har inom förskolan. 127kr i timmen plus semesterersättning. Men det är helt okej. 💕 Imorse kändes det väldigt långt att åka, men det var nog för att jag bara satt och stirrade på minuter siffrorna på Google maps. För utöver det så var det vägen och märket...

Hem är det helt okej att köra. Freedom och hem till ett hem som jag tycker om. 💕 Vem älskar inte att sluta jobbet för att komma hem och lägga en hemmabajs? 💩 Och byta till hemma mjukis ful kläder. Det finns typ ingen bättre känsla.

Min psykolog har gett mig ett mission att stanna kvar på jobbet. Så kämpa it is och inte ge upp den här gången. 8-12 på torsdag och fredag också it is.

Tjänat pengar idag och gjort min vuxenplikt i alla fall ekonomiskt. ✅ Tankat bilen lite också.

Mindre stress än hemstäd. Skönt att jag har koll på hur man städar för då är största bördan avklarad och ordning i mitt huvud. Själva städande flyter på som är mitt jobb. Så nu är det bara resten som jag måste få in. Typ var, när och hur dom städar på den arbetsplatsen. Corona tider, så vi måste ha ett visiret på.

Idag städade vi på en förskola. Oh vad jag inte har saknat att jobba på förskolor. Att vara ute och frysa i alla väder, alla barnen och allt kaos. Egentligen säger jag aldrig mer till förskolans värld... Tror jag jah??!!!? Hahaha. Men nu jäklar ska jag får det här jobbet att fungera.

Kram 💕

Gillar

Kommentarer

Beccassida
Beccassida,

Hihi mitt yrke😍

nouw.com/beccassida
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Fobibella
Fobibella,

TOTALT ONÖDIGT ATT HA SÅNT. NÄR DU PR ATAR SÅ KLMMER ÅNGORNA UNDERIFRÅN UTÅT. !!!!!

nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Ah men följer reglerna. Ingen kan nysa mig i ansiktet i alla fall. 😂
nouw.com/nyponsoppan