Vattenpaus

Jag tänkte på en sak. Min bror fick en lite orange handsåg när han var typ sex år. Han sprang runt som en galning och sågade med den.

Men ingen har uppmuntrat mig till något. Jag fick provklippa gräset jättelite, knappt pröva måla och allt som jag gjorde med min rabatt var att sätta upp en skylt där det stod min rabatt. Snacka om könsroller. Mamma sa att morfar försökte lära min bror så mycket han kunde innan han dog. Varför är det viktigare att lära en kille om hur man snickrar och om att skruva och sånt? Tjejer kan också.

Jag är inte den svag lilla tjejen som inte äter längre. Som inte är värd att bli sedd eller uppmuntra. Som man bara ska klaga och hacka ner på.

Jag kan också såga och rensa rabatter. Jag kan klippa gräs och hamra och spika. För min bror är sommarstugan allt men jag vill inte vara i vår sommarstuga för Lillen dog och man får ändå inte göra något där. Jag gillar mer min killes sommarstuga. Ett helt eget place där vi i stort sett har fria händer att fixa och dona. 😀 💕

Jag skulle göra en sak men sen började jag såga på en annan sak så nu är jag inne i ett annat projekt. Hahah. Druckit vatten och bytt till svalare byxor. 😀 Plockat bort två krypande fästingar på Sigge som sover inne på sängen.

Min kille är som sagt i hans föräldrars garage och meckar med motorcykeln. Hejja honom att den kommer att fungera med nya motorn och hålla. 💕 Vi ska inte åka på långresor med den igen och han ska vara jättenoga med att servera den om den fungerar igen. 😀 💕

Nu ska jag fortsätta på mitt nya projekt som jag visar er sen. TJEJER KAN OCKSÅ. 😀 💕

SOLKRAM FRÅN MIG!! 💕 ☀

Gillar