Vatten

Vad härligt att äntligen kunna dricka vatten utan att må illa. 😀 Bajsat en liten plopp hahaha ✅ The smell kills dock. Haha. Min kille jobbar kväll idag och imorgon. Så jag är ensam hemma och det suger.

Flytta hemifrån they said. It Will be fun they said. Yeah right. Men ingen sa något om ensamheten som uppstår. Om det skulle skita sig mellan mig och min kille så jag tvingas bo själv igen... Vette fan vad jag skulle göra då. Aldrig mer. Hemskt. Ensamt.

Dom ovanpå kvälls duschar. Sett filmen ego. Helt okej. Svensk film från 2007. Funderar på att gå ut med soporna. Funderat på det i några timmar nu. Hur kan man inte bli nere av att vara själv?

Jag ska nog baka en god kaka eller något om en stund. Vet ni vad jag tänkte på? Att mitt ex tänker förmodligen inte på mig alls. Fett hemskt att bara poff vara borta från ens värld. Och så går det andras liv vidare. Jag förstår inte hur man bara kan radera någon och trolla bort någon. Och inte tänka på personen alls. Som om man bara var en liten vattendroppe i ett oändligt hav. Hur man kan gå från att betyda allt till ingenting. Sucks. Jag är på något sätt arg på att han inte tänker på mig. Arg på att han inte känner smärta. Arg på hur fort det tydligen går att trolla bort mig. Just arg på att man kan bli så obetydlig för någon så fort. I thought we were friends. Jag vet inte men jag är nog bara så arg över ett slut och sen betyder man så lite. Hur fan kan folk vara fine me shit???!! Gå halvt oberörda genom shit??!!!! Aja. Jag bara undrar om han tänker på mig ibland och undrar hur det går. Men jag antar att dom orden är meningslösa lögner... Vissa kommer aldrig att kunna känna borderline smärtan av att bli heart broken och knivstucken i själen. Hoppas att det var lite jobbigt för honom i alla fall.

Om jag vore stark och skulle slå någon lika mycket som det gör ont i en borderlines persons hjärta att bli lämnad så skulle personen ligga blodig och medvetslös. The pain never stops. Eller jo men efter på tok för lång tid. Och har man inte självkännedom och sånt så tror jag att det är många som ger upp under den smärtan. Det är bara orättvist hur vissa kan gå upprätta ur saker medans andra ligger i den blöta pölen på golvet.

Då återstår frågan om jag ska gå upp till vinden. En låda är tung och två är lätta/okej tunga. Då behövs lite Deo i armhålan för den tunga lådan och lite kämpeglöd. Haha. Vinden eller soporna först? Kanske vinden...

Jag skulle kunna städa här hemma.... Men poängen försvinner när katterna har varit på katttoan. Haha. En annan dag kanske.

Ha en bra onsdag kväll. Lite gladare. Lite gladare mage. Och lite mer bättre än min. Kvällen är helt okej ändå egentligen förutom att jag är ensam. Mini dipp mini sip med vattendroppar.... It sucks to be home too much...

Gillar