Vart är jag idag?

Jobb krångel jag.

Nu är det år 2020 och det ska bli vändningen på mer än ett år av ekonomi krångel.
Idag står jag med ett timjobb som jag står ut med och jag tar mig till jobbet. Jag får in en okej lön och kämpar med mitt sparande. Nu måste jag bara fortsätta så att lönen kommer in varje månad och sparande kapitalet kan växa. Så allt jag behöver göra nu är att följa min jobb plan på 2-3 jobbdagar i veckan och ha tålamod.

Utöver det så har ja även en konditionsträningsplan på 2-3 träningstillfällen i veckan. Min kondition förbättras långsamt.

Jag har en bra kille och en bra relation. Vi har två härliga och underbara katter tillsammans. Vi bor smått men ekonomiskt och jobbar på att leva hälsosamt och spara pengar.

När jag har bättre ekonomi ska jag anmäla mig till en helgkurs i skrivande samt en danskurs. :) Men det blir nog till hösten.

Den kritiska rösten håller mig ifrån:
Högskolan. Jag är inte lika rädd för högskolan som jag var för ett par år sedan, nu är det mer mina tankar och min lathet som säger nej. Jag har ett antal tvångstankar som säger att jag inte kommer att klara av högskolan osv.
Det är nog den enda stora rädslan som jag faktiskt inte har tagit tag i.
För jag kan äta på restauranger och åka utomlands. Utöver det så har det alltid bara varit högskolan som jag har varit rädd för. Eller jo, mitt självförtroende att klara ett mc körkort. Det ska vi ta tag i nästa år när vi har mera pengar.

Okej då. Rädslor att ta tag i:

Högskolan egentligen.
Mc körkortet.

Hejja mig!!!! Ibland är vägen framåt lång och vissa saker tar tid. Men jag jobbar mig långsamt framåt.

Sigge har helat sig själv från sin PTSD och alla konstiga rädslor som han hade. Han har fortfarande lite springa iväg panik för sig, men han gillar mest att vara en frigående höna. Man får bära honom men han föredrar att gå själv. Men jag har nästan en stabil katt nu och han har en underbar kattkompis.

Jag och min knasiga lilla plutt helar oss tillsammans långsamt. <3

Gillar

Kommentarer