Varför?

Innehåller affiliate-länkar

Vägen in till vuxenlivet ska vara spännande och full med förväntningar. Ibland undrar jag varför det var just jag som hamnade i en depression när min älskade katt dog? Varför det var just jag som var tvungen att få borderline och ångest problematik?? Men sure jag hade saker emot mig i min uppväxt plus att jag är högkänslig... Så jag hade risk faktorer under min uppväxt och sånt.

Jag kan ta en dålig barndom för det är i det förflutna nu. Men det som suger är mina stora ångest dimpar som är med mig i vuxen livet. Ingen annan i min omgivning verkar lida av typ återkommande depressioner och sånt... Så jag vet inte varför jag måste kämpa med sånt??

Jag har prövat så mycket städjobb typ två gånger i alla fall. Så mitt huvud ska inte förstöra det här och det ska inte vara läskigt. Bort med ångest och hej till ett långvarigt jobb och en inkomst. VILL VILL VILL!!! KAN OCH SKA!!! 💕 Jag försöker peppa mig själv men jag vet att ångesten kan förstöra allt. Men den här gången tänker jag knarka ångestdämpande all in eller något. Jag ska vinna över ångesten. Jag behöver jobbet. Jag är bra på att städa och det var förvånadsvärt bra betalt!! Hon skulle höra av sig i slutet av veckan. 💕


Fan ta ångest. Att klaga är som att gunga, det kan roa en men du kommer ingenstans. Ångest bortskänkes och pepp och stöd sökes. 💕 Let's beat ångesten en gång för alla. För någonstans finns en dröm om att bli. Miljonär. Att spara 100lax per år i 10år. Att ha en fet fin summa som går att leva på. Det tar tid att bli av med ångest och shit och det tar tid att spara pengar.

Att ha en inkomst är första trappsteget in i det ekonomiska livet. 💕 💕 Kämpa kämpa kämpa. Jävla ångest. Började bara tänka lite och fundera på varför just jag drabbades av en djup depression för några år sedan. Det positiva nu är att jag kan känna av när deppen börjar komma smygande och höjer mig dos och på så sätt bryter direkt innan det går för långt. Aldrig mer en depression om jag får önska. 💕 Världen och livet är så mycket vackrare med ett välmående psyke.

Gillar