Usch min dröm

Usch jag drömde om ohyra i lägenheten. Bananflugor som var 10 gånger så stora och Anticimex kunde inte komma direkt. Jag skulle dammsuga upp dom men då var flugorna borta. Sen var det en stor spindel som trivdes i min lägenhet. Enorm illröd och svart. Någon sa att den kunde äta upp flugorna men den gömde sig mest. Och jag tyckte att det var så ofantligt stor och äcklig. Så jag ville bli av med den med. Vi försökte fånga in den men den gömde sig. Sen var det typ kackerlackor och ohyra på toalettstolen så jag inte kunde gå på toa. Jag funderade på att typ städa bort ohyran smutsen. Anticimex kunde inte komma förrän dagen efter. Och klockan var lite för mycket för att dammsuga upp mega bananflugorna. Inte så trevlig dröm.

Dröm nr 2

Jag drömde att någon körde en snabb bil ut på en rak åker i 200 km/h. Och landade i ett vattenfyllt dike med farliga typ spinnrockor. Personen klarade sig men dog av typ blodförgiftning pga. Fiskbett. Så personen dog till följd av dikes fisk skadorna.


Och att jag var på ett köpcentrum och bilen hade flyttat på sig. Och det stod ett annat konstigt fordon där som åkte till typ rymden sen.

Gillar