Update min kompis i Uppsala

InnehÄller affiliate-lÀnkar
Min kompis i Uppsala som hade kĂ€rleks bekymmer update. 😀

Han har nu ett eget place och har kommit bort frÄn tjejen. Hans tjej Àr omogen och oansvarig samt har ett antal personliga problem som hon aldrig har tagit tag i.

Det Àr helt slut och han har förstÄtt det sÄ hon verkligen totaldissar honom nu. Han har börjat inse att relationen som dom hade var urdÄlig och att hon var kontrollerande och hackade ner pÄ hans sjÀlvkÀnsla m.m.

Även om man flyttar en person till en annan plats sĂ„ tar det en halv evighet att lĂ€ka hjĂ€rtat och det emotionella. SĂ„ hans hjĂ€rta Ă€r krossat 💔 och han Ă€r vĂ€ldigt sĂ„rad. SĂ„ han ringer mig och min kille ibland nĂ€r han saknar henne som vĂ€rst. Bara för att prata ut och diskutera hur det har varit i relationen och hur man kan gĂ„ vidare.

Jag har Ă€ven gett honom ett av mina 500 bitarspussel sĂ„ han kan distrahera sig sjĂ€lv pĂ„ kvĂ€llarna nĂ€r det kĂ€nns som vĂ€rst. Han har en fast anstĂ€llning nu första december sĂ„ supergrattis till honom!!! 😀

Det kommer att gĂ„ bra och det Ă€r mest den kĂ€nslomĂ€ssiga biten kvar nu. Hans ekonomi helar sig efter tvĂ„ mĂ„nader dĂ„ han mĂ„ste betala en sista dyr hyra. Men sen ordnar sig Ă€ven pengarna och sparadet. 😀 Jag Ă€r stolt över honom och att han har lyckats bryta den dĂ„liga relationen. Jag och min kille kommer att finnas dĂ€r som lite extra stöd framöver. Första tjej och första lĂ„nga relationen, dĂ„ gör det Ă€nnu mer ont. Och jag förstĂ„r honom jag tar break ups Ă€nnu sĂ€mre.

SÄ vi kommer att finnas dÀr som extra stöd. Och han som nÀstan bara har sin pappa fÄr Äka till sin hemstad för att umgÄs med sin pappa och oss pÄ helgerna. SÄ han kommer bort lite frÄn Uppsala som pÄminner honom vÀldigt mycket om tjejen.

Stödkramar och stödsamtal och extra omtanke. 💕 He Will be okay and is doing really good. 💕

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Äkta omsorger och vĂ€nskap
nouw.com/stenhagenbettan
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
💕 😍 NĂ€ra vĂ€n och har kĂ€nt honom lĂ€nge. 😀
nouw.com/nyponsoppan