Unga mammor

Ätit lite igen då. Och druckit lite vatten. Nu ska jag titta på unga mammor :-)

Jag och min kille handlade på Willys igår men det blev en snabb handling för jag hade sjukt ont i magen. Inte bajsat på ett tag men sen har det inte kommit in så mycket mat heller. 😂 Men hade bara världens magknip utan att behöva gå på toa. Och när jag väl går på toaletten så blir det bara en stinkande prutt raktet som skulle kunna flyga till månen. Hahah.


Igår drack jag lite yoghurt och jag tror att den är anledningen till varför jag spydde. Jag ska aldrig mer äta yoghurt som jag älskar i vanliga fall. :-( Jag är till och med rädd för att dricka för mycket vatten för att då mår jag kanske illa. Men magen känns ganska lugn idag. Vi köpte ärtsoppa, Micromat och lite sånt. För man ska äta det som man är sugen på när aptiten är nere.


Vill ni veta spya detalj? Igår spydde jag upp lassange så färsk att det till och med smakade färsk och god lassange på vägen upp. Hahahha så stört. Den hann inte ens tas hand om av magsyran.

1177 skriver så här om vinterkräksjukan. Som är vanlig nu i April :-(

Vinterkräksjuka – calicivirus

Vinterkräksjukan orsakas av calicivirus och sprids mycket lätt. Blir du sjuk räcker det ofta med att vila och att dricka ordentligt. Du blir oftast bättre inom ett till tre dygn. Ett bra sätt att förebygga smitta är att tvätta händerna noga med tvål och vatten.

Vinterkräksjukan är den vanligaste typen av magsjuka i Sverige. Men du kan också bli magsjuk av andra orsaker.

Symtomen vid vinterkräksjukan kommer ofta snabbt. Du får oftast flera av följande symtom:

  • illamående-yes box
  • diarréer inte så mycket
  • kräkningar Jaa för mycket
  • ont i magen jaa
  • feber ja hade i helgen. Täcket över mig och två filtar
  • huvudvärk nej
  • ont i kroppen. Jag i helgen. Ont i typ alla muskler.

Den ska ge sig själv efter 2-3dagar. Min är någon ihållig shit variant. Det finns lite olika virus fan.


Så att jobba och bli rik den här veckan går inte riktigt som planerat. :-( Jag och min kille sparar pengar till en långresa i Europa i sommar. Jag ska göra ett kategori om det senare. 😀 Så det är det som är planen fram till sommaren hans ska plugga klar sitt basår och jobba lite. Och jag ska försöka jobba mycket.

Vi tänkte åka på någon liten camping resa i påsk men det är ju fortfarande svinkallt. Vart tog våren vägen??!! :/ Så vi är nog hemma och sparar pengar istället och gör någon dagstur. Bensin är svindyrt nu för tiden. :-(

Jag har mer energi idag faktiskt. Jag vill egentligen jobba jobba jobba. Men jag måste få i mig mer mat först och mag och tarmsystemet måste fungera bättre. Men kanske på fredag om jag inte spyr mer. 😀

Sorry för tråkiga spya update sista tiden. Ibland råkar man ut för saker som man inte planerar.

Ha en bra kylig vårdag!!! 😀 Kram!! 😀

Gillar