Tyskland scary?

Vi kom till ett mörkt och små läskigt Tyskland. Den här ön delen av ön är nog inte rikast. Hittat någon åker som vi tältar vid. Vinden blåser och trasiga träd knakar. Ja vi är små rädda. Det blåser kraftiga vindar från havet men bara i träden.

Så just nu känns det bra att höra den hårda vinden i träden. Jag och min kille ska hålla om varandra inatt och jag ska försöka att varva ner.

Jag blev typ rädd efter färjan. Främmande land, allt känns främmande. Danmark känns ändå som hemma. Men Tyskland känns mer främmande. Lite scary och inte starten i Tyskland. Men hoppas att vi sover gott och att morgondagen blir jättebra. 😀

Jag har säkert jagat upp mig själv bara. Men vi är inte, verkligen inte på finaste området eller delen av ön just nu. Imorgon ska vi till Dinosaurie landet för det är bara en hundralapp inträde och sen till ett vackert naturreservat. 😀 Sen åker vi mot Berlin. 😀

Godnatt på er 💕

Njut av alla bekvämligheter ni har hemma. Värme, trygghet, dusch och allt. Ibland är det läskigt på okänd mark. Stay strong. Men ja jag önskar så att jag kunde telepatera mig ibland.

Godnatt 💕

Gillar