Tvätt och ut

Min kille petar mig i Röva??!!

Är jag jobb förstörd som städade badrummet innan jag släpade ner all tvätt till tvättstugan? Kanske, men jag tycker att det är smidigt att städa precis innan tvättiden för fuktiga trasor får ändå inte ligga i tvättkorgen. Två effektiva flugor i en smäll.

Badrummet skiner och tvätten är i tvättmaskinen. :-) Jag har snabb dammat också och torkat av glasbordet. Vatten och putsa så bra på glas. Putsa i cirklar, lite små hårt så blir resultatet toppen. :-)

Diesel är inkickad från balkongen för nu ska jag ut på min löptur! Lite bitter, men han hittade kattkompis och kommer säkert att somna bredvid honom. :-)

Fett härligt att sluta tidigt idag! Imorgon ska jag bara städa ett hus fram till lunch sen e jag fri! :-) Jag och min kille ska storhandla imorgon. :-)

Ha en fortsatt bra eftermiddag!! :-) Jädrar var jag är glad och igång idag! Det kanske e för att jag och min kille haft lite vuxenmys idag. Hehe.

Inviger ett par nya rea löpstrumpor som jag köpte på vår resa till Charlottenberg. They say running så jag hoppas att dom andas. :-)

Gillar