Torsdag

Idag är det torsdag.

Inget jobb idag heller.

Jag och min kille tog en liten fika igår och jag sprang in i en klädbutik. Jag lider nog av extrem kroppsångest. Jag prövade en bikiniöverdel och kollade lite på bhs. Men allt är fel med mina bröst.

Antingen så passar inte kupan, eller så är omkretsen för stor eller så är prislappen för dyr. Ångesten följde med mig ut ur butiken och bitterheten över att allt var fel på mig. Jag har inte saknat klädbutiker.... Snacka om att man kan ha kroppsångest och att inget passar...

Det slutade med att jag köpte ett par rea trosor för att trosor passar nästan alltid. Vem blir inte glad av lite nytt ibland? Jag fyndade ett par trosor för 33kr. Jag har låtit bli butiker i en evighet och fick tillåtelse av min kille att köpa dom. Jag köper inte mycket andra kläder.

Plz. Kan jobb behovet öka snart jag saknar att ha pengar. Det gör att hålla sig från butikr och shopping livet, men allt är bara så ofantligt tråkigt utan pengar.

Jag drömde om kattungar nu när mamma ringde. Hon kom fram till att hon ska ta sprutan mot corona.

Godmorgon på er 💕

Mamma har aldrig tagit sina egna beslut. Hon har alltid rådfrågat mormor eller någon annan. Nu står hon på egna ben för första gången. I vanliga fall skulle hon ha ringt mormor och frågat hur mycket pengar hon ska ge mig för glasögon? Vilka tapeter som var bra. Om hon ska ta sprutan eller inte. Osäkerheten skiner. Vissa saker har hon ringt till mig om. Det är nog bara en omställning och det stora osäkerheten kommer att lägga sig så småningom. Mormor har varit död i ett år i oktober i år. Grisekno har nog också sin årsdag till hösten. Lillen har nog sin 6-7? Års dödsdag.

Må djur och människor sluta dö nu. Det är inge kul. 😢

Jag har ingen aning vad jag ska göra idag. En promenad kanske??

Gillar

Kommentarer