Torsdag

Idag är det torsdag. Jag och mamma läste i hennes journal igår. Där stod det ord som både jätte tumör och metastaser. Sure allt är bara frågeställningar än så länge. Men vad det är är i knäleden så hade det vuxit mycket och närmat sig skelettet. Det stod något skelett ord. Vi googlade alla möjliga ord som läkaren skrivit i journalen. Det är väldigt svårt att vara optimistisk när dom skriver jätte tumör. Plus att den kan tydligen inte vara godartad när den börjar ta sig in i skelettet... Hoppas att det går fort att få en tid efter remissen för det här är allvarligt särskilt när den växer så fort. 1,5 gång 2 cm gånger något mer stod det. Mamma sa till grisekno att vi kanske för samtidigt nu när jag har fått den här skiten. Må grisekno leva till det här är utrett och behandlat. 💕 Mamma behöver grisekno, älsklingen och terapihund nu. 💕 Han måste typ tvångsmatas för aptiten är helt borta. Men det går att få i honom mat och han är glad och pigg. Han kanske lever på övertid nu, men sen brukar äldre hundar tappa aptiten.


Jag vaknade sent idag och hann söka för lite jobb för vi råkade bli flytthjälp igår. Jag får söka jobb ikväll istället. Jag ska äta frukost och hitta över till mamma. Jag ska laga lax och broccolipaj till henne. 💕 :)

På kanelbullens dag skulle mormor ha blivit 91 år. Det är nästan ett år sen hon dog nu. 💕 Jag saknar mormor. Jag kan vara sur och arg på mamma på min uppväxt, på det som har varit osv. Men jag vill inte att hon ska dö för det.

Jag hatar att komma hem och sen min mamma ledsen i köket. 😢 💕 Jag vill nästan erbjuda mina ångestdämpande till henne...

Gillar