Tog emot

Idag ville jag egentligen bara göra en Sigge och stanna kvar i sängen. Men jag har ett nytt viktigt jobb att sköta. 💕 Det kändes lite bättre när jag väl hittade till köksbordet och såg morgonsolen. ☀ Det är en kylig typ höstmorgon idag. Höst kyla. Jag saknar redan sommaren.

Diesel är en allväderskatt förutom i regn och snö. Det är så kul när det kommer in en dyngsur Diesel i stugan. Hahahaha. Då vet jag att han inte missade regnskuren. Hahaha.

Chefen har tagit bort mina städpass på eftermiddagen så det inte blir för mycket för mig. Så idag har jag bara ett städpass mellan 8-12. Jag och min kollega ska städa en stor villa med två katter. 💕 On time där jag ska bli upphämtad. ✅ Fy sjutton vaf kallt vinden blåser!!

Igår inveg jag nya duschmunstycket. Det var väldigt häftigt och bra stårle. 🚿 Jag och min kille tog ett trångt men mysigt bad. 💕 Tydligen så är jag extrem rutinmänniska men dusch dagar och sånt.

Planen är faktiskt att låta vårat badrum bli jättesmutsigt sen ska jag städa det som jag har lärt mig på jobbet. Men först ska vi låta badrummet bli riktigt riktigt smutsigt. Eller nja så smutsig som jag orkar se det. Nu städade jag badrummet ganska nyligen så om en månad eller så så ska jag prova jobb städar metoden på vårat badrum. :-D Det ska bli kul faktiskt, som en challenge.

Vinden blåser men jag jobbar faktiskt inomhus. 💕 Fett chill. Jobbdag fyra here I Come. ✅

Gillar