T-shirt kvällsmat

Vi är i vackra Narva. Fett fint och mysig stad. 😀

Hahha skor med trappor?

Jag skulle ha köpt den om det inte vore för dålig passform.

I tredje våningen i köpcentret så hittade vi typ månen? 😂

Milkshake.

Food. 😀 Jag och min kille åt tydligen varandras beställning och märkte det i slutet. Jag skyller på sveitricesn som la fram vår mat lite förvirrad och sa vår mat i fel ordning så vi blev förvirrade med. 😡 Aja vi blev mätta i alla fall. 😀

Fyndade en fin t-shirt för 20 kr i julrean.

Jag köpte den här till min kille. 😀 Hahahhehe

Vädrar mina jeans. 😀

Det stod på nätet att vi inte skulle dricka vattnet så det blev ner i bilen och hämta vattenflaskan. Och sen fyra trappor upp och hissen är trasig.

En till reafynd tröja. 😀 Nu ska vi bara chilla i vårat varma och sköna hotellrum. 😀 3 stjärnor ✨ 500 spänn bara!! 😀 Duschat tillsammans ✅ TAGIT EN VARM DUSCH. 🚿 VARMVATTEN I MITT HJÄRTA 💕

Krigat, skrikit, tjafs och tårar. Ingen bra start på resan idag heller. Men vi pratade ut och kramasea. We Come in peace now? Haha. Men nu kan vi andas. Hela resan so far blev bara så fel. Pass fel från början, trötthet och ilska, irritation osv.

Men from now on ska resan blir bra. 😀 💕 Och vi ska vara den bra resecombon paret som vi brukar vara. 💕 Vi har gjort fred och ingen är arg eller irriterad längre.

Frukost ingår i femhundralappen!!! Så imorgon ska vi upp 7.30 för att äta frukost när frukost börjar klockan 08. Solen är uppe 9- 15.30 här så vi måste ta vara på den. Imorgon ska vi går runt i Narva.

Varma kläder imorgon, underställ och allt om isande vindarna är kvar. Vi ligger en timme före här i Estland. En annan tidszon.

Kram 💕

Gillar