Svimmande morgon piss

Innehåller affiliate-länkar

Jag skulle kissa imorse.

Satt och kissade på toan. Men sen när jag upp en längre stund blev jag yr och svimfärdig. Jag ramlade typ in i toadörren. Hängde där på golvet ett tag och allt snurrade.

Krälade till sängen och hade tusen sandkord ljud i mina öron. Det gick över efter en stund.

Men jag vet inte varför min kropp hade noll styrka att ens stå upp. Lite Scary. Vet inte om jag vågar ställa mig upp nu heller.

Jag e lite vaken i alla fall. I så fall ska jag ta det jätte långsamt. Jag är på 25 mg setralin nu. Typ dag 4 med setralin något. Redan mindre aggro. 😀 Så det e säkert någon biverkning av setralin tyvärr. Tillfällig tror jag.


Inge jobb idag. Planen är att träna och laga mat. Leka lite med katterna och sen bara chilla. 😀 Kanske spela city of skylines men då måste jag göra det de sista jag gör efter alla sysslor. Jag har en tendens att fastna vi datorn annars. Haha.

Idag är det tisdag 7e januari. 2020. Det är coolt att det är 2020 nu. 😀

Godmorgon på er 💕 Kram. Och här kommer några bilder på little animals. 😀 Sigge är så fin som kommer och kelar med mig i sängen när han känner för det, eller vill busa eller tycker att jag har sovit för länge. Hehe.

Diesels behov. Godmorgon. Får jag gå ut på balkongen nu?

Time to watch my birds hahaha 😂 nöjd och glad Diesel nu. 😀 Vissa fåglar flyger fett nära annars hänger dom i träden.

Godmorgon. Jag vill leka. 😀 Oh no not like that. Oh no oh no no no.

Oh no not again. I fix it and then we play again. Hahah 😂. Han blir så broken och besvärad när leksaken hamnar på honom sådär. Hahahaha 😂 Men så fort den ramlar ner så vi han leka full speed igen. 😀

Gillar

Kommentarer