Svår dag

Ångestmonstret vakande för att det har hänt något nytt och främmande idag?

Jag hittade inte till familjens hus och höll på att få flykt panik. Allt bara blev fel och jag hittade verkligen inte trots Google Maps. Men till slut så ringde mamman och hjälpte mig sista biten.

Idag har det bara varit en känslosam eftermiddag. Mamman är jättesnäll det finns snälla och underbara människor, jag är bara sämst på att hitta dom?

Innan ringde mamma och jag berättade att jag har jobbat tre dagar på mitt städjobb. Nqrrsisisstisk som hon är kommer det inga positiva beröm eller kommentarer från henne.

Allt var bara klagomål på min körning som hon upplevde sist när jag åkte med henne till färgaffären. Allt var fel, avstånden, hastigheten och avstånden osv. Det är inte hennes bil som jag kör längre så varför ska hon ena kommentera sånt??

Jag har inte bett om hennes kommentarer och jag skiter helt i deras jävla renovering från och med nu!! Mina öron vill inte lyssna på babblet längre.

När klagomålen hade runnit ur hennes mun så kom det någon så kallad snäll fråga om hur katterna mår osv. Narrisim bullshit. Jag tänker inte köpa några ord av det mamma säger. Hela mitt liv har jag fått höra att jag inte kan göra saker bl.a. för att jag är en tjej. Du kan inte klippa gräset. Träffade mina föräldrar när jag vintersprang för några dagar sedan. Var det inte halt? Du kan inte springa ute när det är snö ute, du komme4 halka. Du kan inte gå 1,5 mil från hålan där jag jobbade till stugan det är ju för långt för att gå!!!

Rädda, pessimistisk fegisar. Jag hatar mina föräldrar. Plus att det har blivit som jag inte ville ha det. Samma shit som det var mellan telefonsamtalen mellan mormor och mamma under hela min uppväxt. Att det slutar bara med att någon blir upprörd eller arg. Guess why??? Jo. Pga. En klagande negativ nerklankande nqrrsisisstisk sida som alltid lägger sig i.

Vem vill ha ett samtal med någon som hackar på en och säger att man e dålig??!!

Jag har jobbat tre dagar. Jag har redan jobbat. Jag körde bilen dit och hem. Jag körde inte ner i diket????!!! SÅ säg bara bra att du fick lite jobb och hoppas att du får flera jobbpass. Men nejdå. Det är såklart att det ska klagas.

Ledsenhets hormon dipp idag för mensen är typ slut så hormonerna är på noll. Jag får inte så mycket ilsk pms längre men jag får ledsenhets dippar kring mensen. Idag ör det en sån dag när tårarna är lite närmare än annars. När känslorna och ångesten bubblar runt i mig mer än annars. När livet bara är lite sämre och känns lite jobbigare än i vanliga fall.

Min mamma år nqrrsisisst och ibland så tror jag att hon inte vill något annat än att göra mig olycklig. Döda varje glad stund. Jag får hårdmarkera eller något. Jag vet inte varför min bror allti har varit fri frånall narsisist skit, men jag slipperinte undan lika lätt.

Jag längtar tills den dagen jag har så mycket pengar att jag inte behöver vara beroende av någon annan. Jag är bara skit irriterad på min mamma. Varje gång hon ringer mig förstör hon min dag osv. Hon förstör för mig. Jag ska flytta långt bort sen. one day.

Jag ör inte som min mamma. Jag jobbar hela tiden på att ge min kille beröm och positiv feedback. Jag vill inte som henne. Jag ör inte en elak person. Jag är en snäll, glad och trevlig flickvän. Jag vill inte back stabba någon elelakkommentera shit i smyg. Det är inte meningen.

Alla har olika åsikter om hur man ska leva sitt liv.

Jag vill vara en optimist, livsglad tjej med glöd för resor och äventyr. Jag vill springa "för långt". BECAUSE GUESS WHAT???! I CAN!!! Jag tänker springa ute när det är snö och halt. Bryter jag ett ben så märker jag det och kanske, kanske då kommer jag att ändra mig.

Jag tänker utforska livet och inte leva som en rädd fegis. Jag slutade lyssna på dig för längesen mamma. Så bara håll käften. Du gör mig bara arg och talar för döva öron. GUESS WHAT??? Ingen av dina ungar är så tama som du kanske önskar. Vi ör vuxna nu. Var snäll, säg positiva saker eller bara hållkäften och låt mig vara.

Du får ingen makt om du inte kan lyssna på andra. Makt är inte att försöka styra och ställa över hur någon annan ska göra eller leva sitt liv. Konflikter ger dig energi???!! Eller hur kärring??!! Ibland tror jag fan att tjafs är sin energi gnista.

Jag har haft en irriterande dödshungrig mage de senaste dagarna. Nu ör jag hungrig igen och inget mättar. :( Jag ska titta i kylskåpet igen.

Jag har tittat på Orca av Josefine Bournebush. Hon kan det här med drama och att ta upp olika ämnen, men hon borde hållasig till att göra serier istället. Det varen väldigt djup och allvarsam film.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Du är en stark ung kvinna

nouw.com/stenhagenbettan
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Sara
,

Förstår dig precis❤️, min mamma är likadan. Hon kan ringa enbart för att säga hur dålig/ful jag är... Har faktiskt låtit bli att svara, bara för att hon är min mamma så betyder inte det att jag måste prata med henne

Nyponsoppan
Nyponsoppan,
<3 Var jobbigt. Det är hemskt att det ska behöva vara så. 😟 Ja. Eller markera tydligt. Du är inte dålig och ful, vi har bara konstiga föräldrar. Du verkar vara en jättehärlig person!! 😊 Kram på dig!!
nouw.com/nyponsoppan
Fobibella
Fobibella,

Jobbig relation med din mamma 😟

nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Ja det är jobbigt ibland 😟
nouw.com/nyponsoppan