Stygg Diesel

Innehåller affiliate-länkar

Jag ropade med jämna mellanrum på Diesel igårkväll och väntade till 01. Han ville inte komma in igår. :-( Ikväll får han komma in tidigare. Jag får typ bära in honom vid 2å något. Han får lyssna. Bad Boy.


Men jag tror att det blev tokig i värmen, han sov så mycket på dagen för det var för varmt för honom. Idag ska det vara lite svalare. Han är ute med Sigge. 😀 Ja Diesel stor älskar livet härute.

Han var på verandan nu i alla fall, så han har sovit på filten på verandan inatt. 💕 Han missade kvällsmaten, Sigge åt upp hans del. Så kan det gå.

Sökte jobb igår, fett pepp på att dom ska ringa!!! 😀 Eller mejla. Jag ska hålla koll på min mejl. 😀

Idag är planen att ta en springtur. 😀 🏃 Pappa kommer förbi ikväll runt kl 17-18. Han ska leverera en fläkt och mitt corunne spel. Det finns mer plats härute än i vår lilla lägenhet. 😀 Plus att det går att spela på bordet ute i fina vädret. Fett kul att visa pappa tomten!! Det händer så mycket på tomten så fort nu!!! Allt växer, det blir grönare och så vackert. Allt blir verkligen så mycket finare på sommaren!!! 😀 En tråkig väg blir finare för det är grönt och fint i skogen!!

Jag gillar verkligen sommaren. ☀ Jag kanske ska vila mer, eller upp och äta frukost. Vi hörs senare 💕

Gillar