Stugan natt

Det har varit en lång dag idag. Dagens ångest och missförstånd. Vi skyndade oss med att hinna snabb städa toaletterna på golfklubben under lunchen. Min kollega sa att jag skulle plocka upp toapapper och sånt bitar från golvet. Tydligen skulle jag ta upp gräset med. Nyklippt gräs som har följt med in. Om du ska plocka upp toapapper så borde det vara en självklarhet att plocka upp gräset också?! Det är ingen självklarhet för mig. Vi var stressade och jag tänkte inte på det. Men jag skyndade mig tillbaka och sopade upp smutsen på golvet. Då får man ge mig tydligare instruktioner. Hon sa inget alls om gräset. Det finns faktiskt svårigheter i huvudet ibland och allt kopplas inte igenom. Alla tänker inte likadant. Så det bitter meningen tycker jag inte att jag förtjänade.

Idag har det varit en dag som har varit för mycket för mig egentligen. Mitt huvud har inte hängt med helt och allt har varit stress och för mycket. Stress och trötthet. Men jag ska ha cred. Som inte sjukskrev mig.

Lönen kommer på onsdag nästa vecka och visar lyckliga 10 400. Så sjukt Nice!! Vissa veckor e så tuffa, eller dagar. Vissa dagar e hemska.

Utöver gräs missförståndet så har mitt huvud goes up and down. Kritik och mitt huvud blir negativt på en gång. Lite beröm och jag blir gladare. Tänk vad fort det kan vända. Äkta kaos och stressdag.

Äntligen helg.

Nu är vi ute i stugan och imorgon är planen för mycket vändor till återbruket. Någonstans ska jag få in en springtur osv. Helgen kommer att gå för fort.... Konsten att släppa jobbet och att slappna av. Jag vill aldrig jobbat mer än deltid i alla fall.

Jag ska ta en tidig kväll ikväll.

Godnatt på er! <3

Gillar