Smarta fåglar

Innehåller affiliate-länkar

Idag är det tisdag. 💕 Hahah en fågel försökte hacka bort låtsas fågeln. Spännet som låtsas fågeln sitter på. Jag tror att små fåglarna är arga på fake fågeln. Hahaha.


Det här med att gå upp tidigt får jag öva mer på. Jag har väl inte tappat det helt än i alla fall.

Godmorgon på er 💕

Loppisen öppnar klockan tolv så innan dess är det food time och söka jobb. :)

Fåglarna verkar ha sten koll på att det är en katt på balkongen ibland. Dom sträcker på halsen och tittar läget innan dom hoppar närmare fågelbollarna. :) En hade en spana de blick och andra fåglar väljer lite snabb besök. Konsten att fånga fåglar med en skärp mobil kamera och fåglar som e supersnabba.

Det här var en större fågel. Jag gillar sekunden som en hackspett försökte sätta sig på räcket men fick inget grepp och höll på att glida ner så den flög iväg. Hahaha men en stor jäkla hackspett tittade på vår fågelmat station. 😂 Inte undra på att Diesel vill bo därute hela förmiddagarna.

Jag tvingade ut Sigge lite också han tyckte att det var lite spännande men gammelgäddan föredrar sin plats bakom fönstret ändå. Hahah. Men vi har en trust deal att det är okej för honom att bli utstängd kortare stunder för jag släpper in honom sen. 💕 Det är bara Diesel som är så fascinerand av alla fåglar osv som vill vara därute länge. Helst ha balkongdörren öppen såklart men birr birr.

Gillar