Sista gör slut hinten

Sista göra slut hinten men bra förklarande bilder. Det här är till dig som är i en dålig relation.

Jag har lärt mig att jag förtjänar mer respekt än vad min uppväxt gav så vill jag ta avstånd från dåligt shit som påminner mig om dåliga psykiska misshandel förhållande eller relationer.

Jag brukar väl övermarkera nu för tiden. Men det jämnar ut sig när vissa andra inte kan sätta upp gränser alls. Låt dig aldrig bli trampad på eller illa behandla. Du förtjänar respekt och riktig kärlek. Fan ta allt annat.

Du är ingen jojo för dålig behandling och avreagerande känslor jojo som bara leks hit och dit med. Sätt ner foten och erövra din respekt. Respekt för dig själv istället för att vara ett offer.

Rädda för att göra eller säga sanningen till T. Ex. sin parter.

Barndomstrauman kan göra en oförmåga att stå upp för sig själv i vissa situationer.

Nedan följer ett exempel på ett dåligt förhållande/en dålig partner.

Jag ska bli bättre, jag lovar. Jag ska bla bla bla.

Bullshit. Actions speaks louder than words.

En partner förtjänar inte hur många chanser som helst.

Som skadat barn med en skadad barndom och en trasig vuxen måste man lära sig i vuxen ålder att man förtjänar respekt och att bli bra behandlad.

Det finns gräl i förhållanden några stycken inte ett tiotal återkommande gräl per månad. Kom inte med en bullshit ursäkt som att det är bra nu, det kommer att bli bättre num det har hänt positiva bra saker. Låt inte lite ljus överskina all dimma.


URSÄKTA INTE SITUATIONER, ATTITYDER OCH BEHANDLINGAR SOM DU INTE GILLAR.

Antingen så låter man sig bli trampad på eller blir väldigt arg. Jag blir nog väldigt arg och irriterad. Du låter dig bli trampad på.


Du tror att du är en smutsig skör liten blomma som förtjänar att det ligga i jorden och vissna. 🥀 Som inte förtjänar solsken eller livsnäring och livsglädje. Men du är mer en så. Du är en lång och ståtlig solros 🌻 som kan blomma hur mycket som helst bara du lär dig att kräva respekt och att bli bra behandlad. Det kan ha varit en stormig och tuff uppväxt men låt ingen trampa på dig. Du är mer än en vissen blomma, vattna dig själv, visa dig ljuset. Sträck på dig och bryt dig fri från din dåliga relation.

Du måste hitta dig själv. Du måste ha en lägenhet där DU bestämmer gardiner, matta och sånt. Där DU hittar din stil. Inte en rumskompis som DU TILLÅTER BESTÄMMA ALLT OCH BARA ACCEPTERAR LÄGET. CLAIM YOUR SPACE. Vuxenlivet handlar om att hitta sig själv och det går inte att hitta dig själv i en relation där ens partner tynger ner en och håller en tillbaka.

HUR VILL DU BO?

HUR VILL DU LEVA?

VILKEN ÄR DIN STIL I INREDNINGSVÄG???!

VEM ÄR DET DU VILL VARA INNERST INNE??


ANTINGEN SÅ BLIR MAN TRAMPAD PÅ ELLER SÅ MARKERAR MAN OCH SÄGER IFRÅN.

Dom här barnen kommer att tro att dom inte förtjänar att bli älskade. Dom kommer att tro att dom inte förtjänar att vara lyckliga.


Förhållandet är snuttefilten??? Om ens partner stannar så är det bara amazing att personen står ut med en för att du inte vet om ditt självvärde. Du har inte något självförtroende eller byggt upp ett eget värde.

En släckt krislåga tröstar inte tjugo andra brinnande problem.

Varför är du så handlingsförlamad och rädd? Vad är du rädd för?

Man kan inte hjälpa någon som inte vill bli hjälpt. Man kan inte hjälpa någon som inte vill se sina problem.

Du är ett lejon kriga för att bli respekterad. Dina pengar ska bli respekterade och inte utnyttjade. Dina känslor ska bli bekräftade och inte undanputtade. Ens kärlek ska bli besvarad med pussar, närhet och sex. En relation ska vara kärlek, skratt, resor, lycka och roliga minnen. 💕 Inte bråk, gräl, saltkar i golvet och ekonomisk utnyttjan.

Jag har inte löst allt i mitt liv, särskilt inte på Jobbfronten. Men jag har äntligen släppt ett dåligt förhållande. Jag har tagit mig bort från mitt ex. Jag har tagit mig bort från en man som jag inte passade med. En som försökte inbilla mig att jag var väldigt psykisk sjuk. En som jag inte passade tillsammans med alls. Där förhållandet var ojämt. Give and take and I gave more. Jag har tagit mig bort från någon som inte var bra för mig. Bort från en person som jag inte var lycklig med. Det är jag stolt över. Efter att jag klippte bandet med mitt ex så började livet och friheten på riktigt.

Du ser inte vad livet har att ge förrän du öppnar en ny dörr och stänger den gamla.

Du vill mer, du vill uppleva mer. Skaffa dig en plan och följ den. Du förtjänar bättre än en dålig relation.

Lägg inte dina kort i någons händer där du inte får kort tillbaka. Plz tänkt dig för innan du stannar i ett dåligt förhållande.

Gillar

Kommentarer