Shit shit shit

Ni vet när man har gett upp på sig själv?

Vi vill jättegärna anställa dig!!!!!! Varför? Varför ser dom hopp i mig???!!! Varför litar dom på mina ord och det som jag säger??!!!! Varför???!!

Jag kan ge bort mina intervju skills. Take them whoever needs it. Jag trodde att jag sumpade intervjun för jag råkade erkänna att jag var osäker och hon antecknade det.

Shot shit shit!!

Jag sitter och ler och babblar på intervjun. Typ sprudlande glad. Dom skulle bara veta vad som finns bakom fasaden. Sanningen att det sitter världens fegis, livrädd och ångest över allting!!! Hur fan kan dom se hopp i mig???? Jag vet inte varför folk tror på mig längre??? Dom kanske ser en liten liten gnista med glöd någonstans???!!!

Jag brukar vara sämst på allt, men jag vet inte hur jag verkar lyckas så bra på intervjuer. Hur folk vill anställa mig??!!!

Ja du lilla Ida, dom tror på dig. Why why why??!! Det är väl bra. Men vart kommer hoppet ifrån??!!! Vart kommer deras tillit och tro på mig ifrån??!!! Dom ser mig som en bra individ som går att anställa. Varför??!!! What a fuck did I do??!!! Tydligen en bra intervju...

Den 14 september ska jag träffa mamman till en barnkund. Oh det är personliga assistentjobbet som på något jäklar sett vill ha mig. Fråga mig inte varför. Så jag har tid att köra lite på städjobbet med, för det ska jag inte släppa. Dom vill ha mig....

Alla vuxna år med jobb krångel och ostadig ekonomi och det finns fortfarande hopp för mig??!!!! Sure jag är självsäker på intervjuer och kan snacka men jag vet inte varför dom vill ha just mig???!!!! Det är coolt. Jag är äldre nu 27 år. Inte en osäker och superrädd och feg 22 åring. Så just nu är jag lugn, lite tårfylld och chokad. Jag gråter för allt. Jag är nog mest rörd över att dom tror på mig och ser hopp i mig.

Dom tror på trubbel lilla psyk Ida.... Lilla jävla nyponsoppan. En dag kanske ekonomin ordnar shit. Allt jag har att säga om att jag fick jobbet är shit shit shit!!! Låt oss fira denna nyponsoppa röra med nyponsoppa????!!

SHIT SHIT SHIT!!!! DOM TROR PÅ MIG???!!! Är jag den enda som inte tror ett piss på mig själv??!!!! Det känns så fint att vissa ser potential och ser något mer än den förstörda röran som jag egentligen är. Shit shit shit. Wtf just happened??!!! Tydligen finns det hopp för mig och jag ska inte sumpa bort hela mitt liv. Dags att bli vuxen. Dags att behålla ett jobb. Dags att få in pengar.

Shit shit shit.

Gillar