Serie och chill

Två bilder som min kille har tagit på mig. 💕

Jag har börjat kolla på serien född 2010 på SVTplay. Den är typ som unga mammor/en föräldrar serie. 💕 Jag tycker att sånt är roligt att kolla på. :)

Som åskådare så ser jag saker som dom förmodligen inte märker själva. Dom gav Fanta i en pipmugg till en ettåring. Den mormorn skämmer bort sina barn och gör alla sysslor åt dom. Barnen son är tonåringar hjälper knappt till hemma osv. På tok för snäll mormor. Undra om det är vanligt, det verkar så. Särskilt ensamstående verkar skämma bort sina barn.

Och ena familjen har dåliga regler. Äldre ungen får ju typ mobba yngsta. Att retas är ingen bra egenskap. Så jag vet inte vad den mamman tänker på? Inga regler och ingen bra syskonrelation.

Men det är kul att få en inblick i andra familjers liv. I född 2010 följer vi familjer från att barnet föds till att ungen blir typ sex år. Så jag har några säsonger att kolla på. :)

Idag har jag sökt två jobb som jag verkligen håller tummarna för. 💕 💕 💕 💕 💕

Jag får se om jag hittar till loppisen annars tar jag det på torsdag. Min kille har skola online nu 13-15 så jag har min laptop och hörlurar och måste vara tyst. 💕

Ikväll ska vi handla. 💕 💕 Det blir kalops och potatis och purjolöksoppa är tanken i alla fall.

Gillar