Satt i halsen

Idag kom ångesten på besök igen. Så jag skulle ta en halv 5millimeter och smal tablett. Jag fattar inte hur jag kan total sätta den i halsen/fel strupe. Jag hostade och hostade och drack vatten.


Kroppen sa typ att den ville spy. Kroppen är grym på att hjälpa dig själv. Så jag blir tvungen att säga till min kollega att jag har satt något i halsen. Vi kommer bara fram till att jag ska försöka hosta och spotta upp det för jag berättade att det är en superliten tablett.

Jag var nära att spy i deras vask. Hahah. Innan jag hade städat den. Men jag går till badrummet hostar, harklar mig och spottar. Till slut kommer faktiskt tabletten upp hel.

Den lilla piss halvan satt totalt fast i min hals och gav mig sura uppstötningar som höll i hela eftermiddagen. Jag lyckades hosta upp skiten. Sen tog jag en ny och drack långsamt och kontrollerat.

Hur lyckas man så det totalt fastnar like that??? :-O Kroppen bildade fett mycket saliv och slem. Kroppen kan rädda sig själv. Den kom upp med allt slem men såklart att bismaken satt kvar i en evighet och den onda irritationen i halsen.

Känslan av att det satt något där. Ajj och usch. Jag ska vara så mycket mer försiktigt när jag tar min tablett framöver. Dricka superlångsamt.


Städdag fyra ✅ Jag hann inte inom tidsramen jag vet förklaringen. För att det inte går att torka tort med en Microfiberduk!!! 😡 Jag har ju för sjutton ingen bra eller stor torka torr trasa. Jag har faktiskt tjuvar deras handduk två gånger och använt den. Idag var jag nog faktiskt inom tidsramen för det försvann tid när jag satt tabletten i halsen osv. Så det smet iväg lite tid från den aktiva städningen. Jag tyckte att jag gjorde köket jättefort och bra och lilla toan. :) 💕 Jag kan det mesta nu jag måste bara öva. 💕 Jag är fortfarande grön på städyrket och gör lite för noggrant bara så tiden rinner iväg.

Därför har jag idag efter jobbet skyndat mig till loppisen. Fyndat handdukar som jag kan gnugga med, en snygg jobbväska och en tygpåse för blöta och smutsiga trasor. Bilder på min snygga svarta väska 💼 kommer senare. Typ hemma. :)

Det blir nog bra det här jobbet. 💕 Jag måste bara fortsätta kämpa och få upp tempot. :) 💕 En kund har avbokat imorgon så jag har bara en kund. Jag ska städa själv i en villa. 12-15. Jag kanske måste in till kontoret en sväng imorgon innan om inte appen vill fungera. Piss app som bah nej du är inte anställd.

Heja mig!! 💕 Fy sjutton vad svettigt och jobbigt det är att jobba. Det tar mellan 14 till typ tvåhundra dagar att ändra en vana sa min killes plugg bok. Fyra avklarade många kvar. Men jag kämpar på!! :) 💕 Jag tackar för avbokningarna så jag få mindre pass och kan hitta motivationen att prestera. 💕 💕

Gillar