Så kom onsdagen

Godmorgon.

Jag var svintrött och slutkörd.Jag drömde att jag missade min 30 årsdag trots att jag bara fyller 27 nästa år. Jag antar att drömmer betyder allmän ångest. Jag drömde som sagt att jag var 33 år och hade missat min 30års dag.

Hur kunde jag missa den, när hände det???!!! För några år sedan när du var tillsammans med ditt ex svarade någon mig.

Hur kunde jag missa att stor fira min 30årsdag???!! Och bara hoppa till åldern 33???!!! Om jag är 33 så är jag snart vid 40??!!! Och sen blir jag bara äldre och äldre.

Jag bestämde mig för att ha en close enough till 30års fest ändå. Sen vakande jag så jag hann inte vara med om min 30års fest.

Jag sjukskrev mig imorse. Jag kände verkligen inte för att jobba plus att mormor nyss dött. Jag hatar mitt jobb.

Det är ingen bra vikarieförmedling. Så sjukt mycket inside crime. Att dom ringer vikarier privat och önskar och bokar. Om dom alltid kan välja vikarie så får inte alla jobb ju. Visst jag är omtyckt och brukar bli önskad ibland men när det inte är så många förskolor i kommunen där jag jobbar nu så tycker jag att det är ett sånt fulspel.

Plus att det tar på krafterna att gå och vänta och vänta på om jag får jobb eller inte för dom är så sega med bokningar när jag ligger tillgänglig. Jag ska söka ett nytt jobb.

Jag ska börja packa för vi ska nog åka hem idag. Fuck stugan, dåligt internet och kylan.

Gillar

Kommentarer