Rast

Fullt upp idag. På morgonen kom det en unge till förskolan som grät och lät jättearg i hallen. Mamman kom in tillsammans med ungen efter 10 minuter arg unge i hallen. Mamman läste en bok ungen lugnade ner sig lite. Slutade gråta och dom pratade lite. Frukost ungen tar plats tillsammans med mamman vid bordet. HON PRATAR MED UNGEN SOM SNART ÄR 3 ÅR SOM OM HAN VORE EN BEBIS. DU tycker om smör, ska du ha mycket smör. Jaaaa jättemycket smör det tycker du om. Ska ni ut och leka sen. Men det blir väl jätte roligt? Ut och leka lite? Leka lite ute pojken. Mamma måste hem och skriva på datorn nu. (kan inte säga rakt ut att hon måste och jobba) 😡 skriva lite på datorn hemma. Sen åka till affären och köpa tårta så ska vi baka den till pappa osv. Bla. Bla. Bla.

Nästan allt det där babblandet var mer för dennes skulle än ungens. Nu ska jag åka och skriva lite på datorn då. Jag kommer senare vid mellanmålet.

Ungen blir skit arg, ledsen och gallskriker. Mamman går ändå. 5 minuter efter att hon är borta SITTER JAG OCH LÄSER FÖR EN STOR DUKTIG SNART 3 ÅRING.

Orka för snälla och svaga, fjäskande föräldrar. Kort och koncist hej då. Bla bla bla. Keep it simple för ungen skulle gör hejdå kort. Bara gå jäkla morsa. 😡 Du hjälper inte. Men han var fortfarande henne slilla bebis. Trots att han fyller 3år om 2 veckor. Kunde prata jättebra och är en stor unge. Men nej mamman ville att han skulle sakna henne och kunde inte gå. Suck suck suck. Ta en föräldrar kur sså slipper ungen mycket tårar. Redan bortskämd unge.

Ute hela förmiddagen. En hungrig krokodil som åt upp en annan ungne fungerade inte idag. Då fick envisa ungen som inte ville gå in flyga helikopter med mig. Hahahah :-) Jag snurrade med honom hela vägen till dörren och ställde ner honom i hallen. Han var lite snurrig och höll på att ramla i hallen. Hahahha. Men han var på bra humör och ingen protest när det var en flygande helikopter in. 😀 Hehe. Vinglig charmknutte. 😀 💕

Nu ska vi ut igen. Hoppas att eftermiddagen går fort. Jag e trött.

Ha en bra dag!! 😀 Duktig och jobbar idag. ✅ 💕

Gillar