Rast

Idag är jag på en småbarns avdelning. 6 små barn. Några är ledsna. Men vi har varit ute, nu har barnen ätit och ska sova. :-)

Tankspridd och lite ångest idag. Men i övrigt går dagen bra, jag längtar tills jag slutar. Dom behöver mig längre så jag slutar 15.45 idag.

Jag tänkte på det imorse att vem skulle inte vilja tjäna pengar hemma under täcket i värmen. Eller när man sover. Jag är redo för att bli pensionär hahaha men suck så många år det är tills dess. Det här med att få livet att gå ihop och att hitta en syssla som jag tycker om är svårt. Plus att jag egentligen behöver såå mycket mer vänner som är mer tillgängliga...

Det här med att jobba... Jag vet inte varför allt tar så mycket energi av mig. Och jag vet inte varför allt känns så svårt, jobbigt, långt bort och ansträngande. Varför allt blir så svårt i mitt huvud.

Det är inte så kallt ute idag. Och det regnar inte. Jobba och slita i livet.. Fin fint.. Awesome life... Not. Why do everything suck?

Jag vill inte vara lat... Jag är bara psykiskt kaos, ångesten och tankarna och allt snurrar. Snurrar, nervös, ångest över nya jobbet. Rädd för att lämna det trygga, rädd för allt.

Rast nu men sen jobba jobba... Jag ska typ rulla på golvet och vara min knasiga Sigge när jag kommer hem. Nej men vem vill vara en människa egentligen om man fick välja? Ja tack till att vara en katt eller något.

Det är jobbigt att vara social också. Allt är jobbigt. Ett jobbande jobbigt jobbliv och jävla sociala kontakter också.

Alla verkar vara så glada och ha sitt liv så utrett och klart. Personalen är så självsäkera, vet hur dom vill se ut, vad dom vill jobba med och vad dom vill göra. Starka kvinnor och självsäkra individer.

Och vad är jag? En tankespridd liten skit... Som alltid ljuger om varför jag jobbar som timvikarie osv. Jag kan inte säga att jag inte vågar jobb i en annan anställningsform för jag e rädd och flyr. Ångest, OCD och en nyponsoppa på flykt. Och då måste jag säga mina sååå Great små lögner osv....

Jag borde träffa en psykolog, men dom brukar vara sämst. Fast jag har faktiskt inte gett de nya en chans.

Hoppas att ni har en bättre dag i erat huvudet än jag. Duktig alla som kämpar med sitt jobb. Jag har mat i min snea kindtand som jag inte tänker dra ut. Jag hatar tandläkaren och nu i vuxenålder är det inge tvång att gå dit längre. I värsta fall tar jag bort maten från kindtanden när jag kommer hem. Men ibland lyckas tungan.

Kram från en nyponsoppan med för mycket tankar denna måndag. 💕

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Har du gjort utredning för Aspberger nån gång ??!!
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Fobibella
Fobibella,