Presentationsångest

Min kille tycker att jag har prestationsångest med träningen och att mina krav på mig själv tog kol på mig på städjobbet. Prestationsångest. Jag har aldrig tänkt i dom banorna innan. Det är nog både presentationsångest och panikångest för jag får typ panikattacker liknande symptom i alla fall.

Jag läste att man kan få prestationsångest av att växa upp med för lite bekräftelse osv.

Borderline är inte värst längre. Det är tydligen min ångest, prestationsångest och panikattacker. Fuck borderline den har nästan försvunnit helt, i alla fall problematiken.

Mum, you had one job... To be a good mum? How could you fail so big??? Hur kan man vara elak mot sin egen dotter? Hur kan man ignorera henne? Hacka på hennes? Slita henne mentalt i bitar??!!! Hur fan kunde allt gå så fel? Var det för att morfar dog??? Bekräfta ditt barn.... Jag har bara en barndom och den är i mitt förflutna nu.

Jag hade ingen aning om hur djupa spår och hur mycket mentala spöken en dålig barndom kan ge. Mum, where did it go wrong? Why didn't you take care of me like you did with my brother? Han har inga enorma mentala hinder, he is okay. Varför var du tvungen att förstöra mig??? Jag är en skör individ och det hjälper inte med allt som har hänt.

Det ska gå att hitta svar i barndomen som leder till varför jag har sån presentationsångest. Men allt som jag kommer på är när mamma hackade på min MVG uppgift. När hon hackade på mig. Mormor ville väl också att jag skulle plugga på högskolan. Mamma sa det någon gång, jag trodde att du skulle plugga på högskolan. Yeah right med en miljon mentala spöken??? Och utbilda mig till ett yrke som jag inte tål?

Jag hittar inget annat i min barndom som kan vara anledningen till varför jag tydligen har sån presentationsångest.

Jobbet var skit stressigt och huset kändes så enorm. Rummen och ytorna blev bara fler och större. Tiden tickade och jag var inte ens klar med köket. 180 kvm på 4 timmar. Plus en lapp med önskemål från kunden. Jag gillar nog kontroll och sure jag kunde kontrollera det som jag skulle göra, men jag kunde inte kontrollera klockan som skenade iväg. Tiden, pressen att klara av det på tiden.

Konsten att överleva i den här jobb världen. "Du är den enda som har problem med stress och klagar på det, ingen annan har problem med tiden!!" sa chefen. Som om mina problem inte existerade. Bara för att alla andra är robotar och kan bota ihop?

Jag kämpade och prövade städjobbet i ungefär två veckor. Jag har verkligen kämpat och gjort mitt bästa. Jag är super ledsen idag. Skit ledsen. Jag gjorde allt som jag kunde. Jag var säkert nära målsnöret, men snöret kunde inte hålla i tiden som tickade iväg. Inget målsnöret kan minska den långa att göra listan på städchecklistan. Jag får väl inte snacka skit om företaget, men det är inte bra villkor. Aldrig mer ett städjobb.

Nu vet jag VERKLIGEN att hemstäd inte är något för mig. Städa i villor som jag aldrig i min vildaste fantasi kommer att ha råd med. Städa hos rikemans människor. Vet deras ungar om hur rika deras föräldrar är? Vet dom om att det finns ett helt samhälle som är i en annan samhällsklass? Bortskämda jävla snorungar med rikemans föräldrar??? Bara för att dom har ett så bra liv? Lyckliga, problemfri och rika??? Rikedom löser problem??? Alla jävla fina Ikea kök som jag har städat. Personerna uppskattar säkert inte ens det fina köket.

Bor du i en villa eller liknande nybyggt och stort place. Uppskatta hela huset!!! JAG HOPPAS ATT NI SOM ÄR RIKA VET ATT DET FINNS EN VÄRLD BORTOM ERAT JÄVLA DYRA FINA HUS!!! Att det finns något mer i era huvud än pengar!! Jag tänker aldrig mer städa något överklass villa på ett fancy område med larm och shit. Jag har inget emot rika personer egentligen så länge det finns mänsklighet och IQ i hjärnan. Så länge dom e bra medmänniskor. Fina personer liksom. Fina personer i skälen, i samhället. Inte en person som skriver en lång lista att städa UTÖVER ALLT SOM VI HAR PÅ VÅR CHECKLISTA. Vi är människor vi med. Bakom spisen är storstäd och att skaka mattor är storstäd. Hoppas att det går dåligt för era barn i skolan, jag hatar er. Ta din lista och spola ner i toaletten. Gör det själv jävla fancy rikemans familj.

Tack för en förstörd barndom mamma. Jag tänker vara bättre än dig och inte skaffa en unge som jag mobbar och förstör.

😢 Tears, hate and Tears. Over and out. Arg, ledsen och upprörd så ta mig med en nypa salt idag. Salta nyponsoppan? Tydligen så behövs både min bakning och mat mer salt enligt min kille. Så salta på?

Många tårar /nyponsoppan

Bjudit min kille på våfflor och äppelkaka. 💕

Gillar