Jag vill ge så många poäng till min lilla Sigge plutt. Han var så duktig igår!! Han gillar inte främmande personer så mycket osv. Men han låg under sängen och såg trygg och nöjd ut. Han fick ligga där ifred och låg där hela kvällen.

Och nu när jag kom hem så låg han på sin vanliga plats i soffan. Han har kelat lite med mig och busar lite så han har saknat mig. Men han var jätteduktig som inte har bajsat på fel ställe och inte blivit bitter över gårdagen. Han kan vara en bestämd herre så skulle han vara missnöjd så skulle han bita mig en gång i fingret och springa iväg. Men han verkar ha accepterat gårdagens förfest hos mig.

Jag tror att det är viktigt för honom att få krypa undan någonstans där han får vara ifred och känna sig trygg. Det är så skönt att ha en vuxen katt för han har inte gjort några hyss när jag var borta osv.

Jätteduktig Sigge jag är så stolt och nöjd över honom!! :) Han passar bra in i mitt liv och jag tror att han stortrivs hos mig!! :-) Lugn och sansad katt som inte kräver så jättemycket. Han har inte så stora krav. Lägenheten är 39 kvm plus balkong. Men eftersom att han är MR skeptisk och rädd och sånt så är det nog skönt för honom att inte bo större så kan han ha lite uppsikt över läget och lägenheten. Så jag tror att han är nöjd med sin boyta också och nästa sommar kanske han vågar hänga lite mer på balkongen med mig.

Jag tror att Sigge uppskattar att jag bor själv med honom också för jag tror att han skulle bli mer orolig om det gick runt flera personer i lägenheten. Jag får fortfarande knappt gå i köket när han äter.

Så jag är nog en bra ägare för Sigge. Vi växer ihop till ett bra team. :) <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments