Pass krångel och tidspress

Vi kom till stora famnen i god tid.

Allt var bra men säger check i båset människa att det står samma namn på båda passen. Så vi har bara med min kille gamla och nya pass men inte mitt. 😡 Först var vi förvirrade sen bara helvete när vi insåg att mitt var hemma!! Tjafs och krig med mina i ohjälpsamma föräldrar i en halvtimme. Det slutade med att han syster ställde upp och gasade till Stockholm med mitt pass. We made it on the boat men 5 minuters marginal. Jävlar vad jag sprang på båten bar snäll att vänta lite. Min kille och bilen var på båten. Hade det skit it sig så var back up planen att jag skulle ta ett flyg från Arlanda.

Hon kunde blunda för passet dit men det kunde bli problem hem. Så mitt pass behövdes verkligen. Extra kontroller osv. Men jag är med på båten och vi hann åka på vår biljett. Vi är så glada att det löste sig till slut. 😀 Kissdroppar i trosan och så mycket nervositet. Stressen och den väntan om passet skulle hinna komma eller inte. But we made it. 😀 Systern fick en snabb och impulsiv resa. Hemresan blev lite köpcentrum och lugnare för henne och barnen. 😀

Vår hytt. 😀 17 timmars färja.

Allt är typ kvar i bilen. Så det här fick bli vår köp kvällsmat. 😀

Choklad tack till personalen som väntade och samarbetade. Och kommunicerade med kaptenen osv. För dom ville börja åk. Vi gjorde inte båten så sena. 17.15 ska slussen stänga jag ringde hans syster 17.24 och sa att jag var på båten. 😀 17:30 är offeciella avgångstiden.

Gillar