Onsdag idag

Onsdag idag. I really needed a Day off. Jag bangar intervjun idag. Det känns så psykiskt ansträngande att gå på intervjun och sälja in sig själv.

När man städar för ett företag så är det höga krav också. Kunden måste bli nöjd det ska typ dofta nystädat. Och det är sjutton fysiskt ansträngande att städa.

Det känns längre ner på slavarbearlistan än att jobba med barn. Tänk dig att putsa någons golv och fönster. Dom är rika och har råd och bo i en fin villa och där är du och slavar för att dom ska ha ett fint hem. Det blir en sån samhällsklass skillnad. Jag har prövat på det två gånger förut det är nog inget för mig. Jag vill mest tjäna pengar.


Jag har kvar mitt jobb på bemanningsenheten så länge jag sköter mig. 😀 Jobb imorgon och på fredag. Sen är hyran på 3 lax betald. Jag har tre veckor utöver den veckan att gå i plus. Kämpa för semester och sparande kassan. 😀 Heja mig!

Planen idag är att träna, göra tacospaj. Jag måste till affären för att handla lite. Jag borde gå ut lite med Diesel. Kanske spela the sims. 😀 Bara en allmän lugn dag.

Det här med att bli rik tar tid. Poäng till mig och min kille som är jätteduktiga med matbudgen i alla fall. 😀 💕 😎 Vi har inte köpt något onödigt och försöker att hålla matbudgen så låg som möjligt.

Ha en bra onsdag så hörs vi!! 😀 Kram 💕


Gillar