On/off Bianca ingrosso

Det här med förhållande. Jag kollade på Whalgrens värld idag och då sa Bianca att hon hade varit i en on/off relation i 5 år!!! FEM ÅR!!!! Jag tycker att det var illa med mitt on/off krångel som höll på i ungefär 1,5 år. Det är typ komiskt hur liten och trång min värld var. Samt vilken liten inblick i det stora vuxenlivet som jag hade. Jag trodde på fullaste allvar att 3,5år var en oändligt stor del av mitt liv!!! Att 3,5 år skärp förhållande var en evighet. Bianca har krånglat med sin Philippe i 5 år alltså, fem hela år. Om man tar tillbaka någon för fort och för typ tionde gången så är man för lättsåld. Och behöver man ett antal pauser och break ups så är relationen inget att satsa på. Snälla Bianca gör slut med honom for real, lämna honom och gå vidare för din egen skull. Det gör ont i hjärtat och break ups suger osv. Men det är bättre att bryta helt än att låta sin on off relation hålla på i flera år. Du stänger dörrarna för rätt kille som kanske står där.


Jag är inte bäst på break ups eller relationer. Men efter att jag gjorde slut med mitt ex så har jag haft kortare relationer som jag tyvärr har varit tvungen att avbryta av olika skäl. Ibland så passar man bara inte tillsammans eller har olika drömmar.

Så vad är ett bra förhållande?

Skattat ni tillsammans?

Kompletterar varandra?

Strävar mot en gemensam framtid med liknande planer och framtidsmål?

Är ni varandras bästa vän?

Hur mycket bråkar ni?

Har ni pruttat framför varandra?

Åkt på en resa tillsammans som varade i mer än 1 vecka? Kanske i 2 veckor?

Tycker ni om att lyssna på liknande podcasts eller musik?

Laga mat tillsammans?

Handla tillsammans? Hjälpas åt med varorna osv?

Duscha tillsammans för att det är mysigt även om det är trångt utrymme?

Köpt kläder eller presenter till ens partner? Ni känner varandra väl så ni vet vad den andre tycker om för saker eller kläder?

Alla har olika saker som definierar en bra relation. Men det här är en lista av saker som jag och min kille har bl.a. Gemensamt och sånt. Det har bara blivit att vi har jobbat fram olika strategier och sånt som fungerar för oss. Det går alltid att förhandla också sopor mot tvätt osv. Byte av olika sysslor. Jag och min nuvarande kille har en väldigt bra relation. 😀 💕 Men vi har kämpat för den och det har varit väldigt mycket krig ibland. Men samtidigt så har vi haft roliga resor tillsammans och härliga stunder som har gjort det värt för oss att kämpa. Bråken har bara varit i perioder och mycket pga. Min borderline och typ trångsynt ibland. Hahha. Och att jag höll fast vid gamla rutiner som jag hade när jag bodde själv.

Om jag blickar tillbaka så skulle jag aldrig velat haft en on off relation. 3,5 år är egentligen lång tid eller i alla fall halvlång tid. All tid som är krångel eller problematisk tid med svårigheter och ohälsa m.m. Ska såklart vara så kort som möjligt. Idag vet jag att om jag hade gått på antidepressiva eller fått hjälp med min borderline i yngre år så skulle jag ha dumpat mitt ex långt tidigare. Det enda som gjorde att jag tog tillbaka honom eller TJATADE mig till att han skulle ta tillbaka mig var min borderline. Känslokaos jag. Alla tårar, smärtan inombords osv.

Så om Bianca som troligtvis inte har borderline har tagit tillbaka sitt ex under ett X antal gånger UNDER 5 ÅRS TID INTE HAR BORDELINE. Då är det fan bara dåligt självförtroende och hon tror inte att hon kommer att hitta någon ny eller någon bättre. Bättre och bättre en som vill vara med henne som för den hon är och vill satsa lika mycket på en framtid som hon.

20, 21, 23, 24...den åldern är sårbar. Och till för att utforska, hitta sig själv och bygga upp självförtroendet.

Olika förhållanden har gett mig erfarenhet och sånt som jag aldrig hade när jag var tonåring.

Osäker på kroppen. Killar gillar alla olika tjejer. Med min tid i dating världen har jag fått självförtroende över min kropp naken som med kläder på. Jag kanske inte älskar den helt men nog är jag nöjd och accepterar typ 85 procent av den i alla fall. Det är så jag ser ut och det är den jag är. Det går att träna eller färga håret lite och göra ändringar som boostar självförtroendet. Men i helhet så ska man vara nöjd med sig själv. Är du i rätt/i en bra relation så ska man lyfta varandras kroppar och ge den andra både självförtroende över sin kropp och komplimanger.

Jag är inte högutbildad eller rik men jag är bra på det jag gör. Jag gillar det som jag gör och är bra på det. Jag har en grund att stå på och mitt självförtroende har en grund som jag aldrig hade när jag var yngre.

Ditt liv är ditt liv. Men månader eller år som du spenderar i en halvdan krasslig relation tar ner hela livsupplevelsen och gör förmodligen så att allt känns jobbigt. Det ska inte känns som att Allt är problemet.

Det tycker jag om i min och min killes relation att även om det är dåliga jobbdagar eller krångligt med jobb så är det bra på hemmaplan i alla fall. Så är det bra med relationen. Vi vet var vi har varandra och är trygga och stabila. And guess what? Kanske det allra största steget som en med borderline kan ta??!! JAG TRAKASSERAR INTE HONOM längre (det var bara en kort period) OM ATT HAN FÖRMODLIGEN KOMMER ATT LÄMNA MIG OSV. JAG IFRÅGASÄTTER INTE HANS KÄNSLOR FÖR MIG ELLER ANKLAGAR HONOM FÖR LIKANDE SHIT. Det är ofantligt stort hur tokigt det än kan låta. Jag tackar både självinsikt, trust och antidepressiva för förbättringen. Men också kanske rätt partner som det känns rätt med. Och är man tillräckligt nära varandra och har en tillräckligt djup relation så finns det nog ingen tvivel.

En bra relation är solsken men en dålig är förödande och grå. Gör dig själv en tjänst och ta bort de mörka molnen på din himmel, klipp bandet och leta vidare.

Så ska ni on off a i FEM JÄVLA ÅR MED ER PARTNER? SVARET ÄR NEEJ NEJ NEJ!!! Behåll din dignety please. 💕

Har du borderline? Är svaret ja, så får du lite dispens på att break ups är besvärliga.

OM INTE?!! Har du fan inte så mycket ursäkter till att stanna i en skärp relation. Gör alla med BORDELINE en tjänst och lämna för att du kan utan att det känns som HUNDRA VASSA KNIVAR STICKER I DITT HJÄRTA OCH KÄNSLORNA PLÅGAR DIG I MER ÄN EN MÅNAD FRAMÅT. UTAN DU KAN FÖRMODLIGEN LÄMNA UTAN ATT GRÅTA NIGERIAFALLET. Break ups kan göra ont för en vanlig person med, men inte nära smärtan som en borderline person känner inombords.

Just leave the bad relationship. Livet är fullt med möjligheter. BARA LÄMNA. INGA JÄVLA LATA URSÄKTER.

FLY FREE AND GO WITH THE WIND. SPREAD YOUR WINGS AND FLY AWAY FROM THE SINKING SHIP.

Don't let anyone take away you dignety, confident or money. 💕 Att lämna mitt ex är det bästa som jag har gjort. Och att vi gjorde slut är säkert det bästa som hände honom med. Han har det bra idag och jag med. Man ska inte kväva varandra.

LIVET BÖRJAR INTE SEN. INTE NÄR DET ÄR FÖRSENT.

I år har jag hängt 2 vilda och små stormiga år med min pojkvän. 💕 Men efter stormen kommer ett lugnt hav med en stor sol. ☀

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Men hon är ju som hon ÄR !!!
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Sant. Men hon borde hitta någon annan för han tål inte henne helt i en relation eller något.
nouw.com/nyponsoppan