Nyårslöften update

Gott nytt år!!

Hur har det gått för mig 2019?
1.Jag har inte lyckats få ihop en sparbuffert än tyvärr. Men jag har slutat sno pengar från mitt sparkonto och faktiskt börja sätta in lite pengar där i alla fall.

2. Träningen. Det har väl gått bra av och till. Jag kämpar på. Konsten att hitta tiden, balansen och att strunta i bortförklaringarna.

3. Vi har inte köpt någon mjuk fluffig matta, men vi fyndade en stor matta på rea. Vi har en ny stor matta i alla fall även om den skulle kunna vara mjukare. Hehe
Spara så jag kan resa har jag skrivit förra året.

4-5 Jag och min kille kom iväg på vår Europaresa, vi drog baserat på två bra löner. Så sparandet inför den resan var på tok för lite och oplanerat. Pengarna fick lite stryk men vi kom iväg på en lång resa genom Europa.
Det är nog det bästa som hände förra året. Alla vackra bilder och minnen som vi har skapat. Prioriteringar ibland får ekonomin ta en smäll och vi hamnar återigen på noll, men vi kom iväg.

6. Fortsätt att jobba med nyktra helger. Jag är typ nykterist nu för tiden. Inga problem med alkohol längre, så den kan jag checka av helt.

7. Mindre socker, det går upp och ner. Men vi är ganska bra på noll läsk konsumtion. Julmust är ett undantag. Annars försöker jag undvika läsk för tändernas skull.

8. Lite bra, det går långsamt i rätt riktning med att äta mindre onyttigt och mindre utemat.


Mina nyårslöften 2020


  1. Ha minst 20.000 på sparkontot i slutet av 2020.

  2. Kämpa med jobbet och spara ihop pengar till en lång Europaresa i år igen. För att se andra delen av Europa.

  3. Träning, kämpa på.

  4. Relationen. Äta mindre onyttigt. Äta mindre ute.

  5. Jag tror att jag behöver fokusera mest på jobb, pengar, sparande och träning i år. Få ordning på min ”vuxna” del av livet.

Gillar

Kommentarer