När blev allt så falskt?


När blev min vänkretsvärld så falsk. Jag har typ förlorat alla piss vänner som jag hade. Vette fan om dom var riktiga vänner eller inte. Men dom skriver inte och hänger hellre med mitt ex än mig. Antingen så är man in eller så är man out. Antingen är man med på allt eller så är man inte en del av festgänget alls. Ytliga jävla skitar som inte tar kontakt med en alls. Jävla piss människor. Jag hatar dom också.

Jag tänkte på en sak. Vilka vänner har jag kvar? Vilka jävla vänner skulle jag bjuda på ett jävla bröllop om jag skulle gifta mig någon gång? Jag har fan inga vänner kvar alls. Inga som frågar hur man mår eller hur det går. Visst det där jävla fest gänget brukar bara bestå av avundsjuka omogna jävlar men ändå. Jag kan uppenbarligen inte bara trolla fram ett nytt kompisgäng allt som jag har kunnat lyckas med är att fixa en ny kompis.

Jävla omogna ytliga människor. Det är ännu svårare att trolla fram ett nytt kompisgäng när jag inte tål heltidsjobb och sånt. När arbetsplats relationer bara blir ytliga och dom jag är alltid bara på en arbetsplats för pengarnas skull. Det finns en fastade. Jag som jobb person. Som brukar svara på folks jävla frågor med något som låter bra. Bygger upp en falsk acceptabel fasad. Jag vill mest vara där och jobb och tjäna pengar and that's it. För folk som man jobbar med är fan inte riktiga vänner bara jävla grävare och rotare. Jag har aldrig gillat när utomstående gräver i ens jävla liv eller är frågvisa.

Men personer som är mina vänner utöver jobbet brukar jag dela med mig saker till. Och vara mig själv. Jag är utlämnad, utanför mitt gamla så kallade kompisgäng. Fy fan dom. Hur fan kan man vara vuxen och så jävla omogen och bete sig så???!!! VUXNA MÄNNISKOR. SOM ÄR NÄSTAN MER ÄN 30 ÅR. VUXNA. FAN TA DOM.

Så vilka skulle jag bjuda på ett Jävla bröllop? Ingen aning. Typ ingen.... Bra att jag inte ska gifta mig så. Men ändå. Nog vill man ha en nära bästis och nära kompisar ändå...

Det känns som sagt som om jag är isolerad i min lägenhet. Allt jag har är min kille. Alla andra arselhål har övergett mig. Visst dom var inte riktiga vänner ändå. All by myself.

Jag fick en bra kille men förlorade allt annat?


Gillar