Mum snack och löpbandet

Vårtecken. 😀 Oh vad jag är taggad på våren!!! Pappa kunde åka från jobbet och skjutsa mamma istället. Men jag fick över en stund ändå.


Jag ville hjälpa mamma med hennes fonder. Hon har fått ett arv ifrån mormor. Men som vanligt i hela mitt liv så hade hon inte tid. Jag har inte tid nu, jag kollar på det sen jag ska duscha. Jag bah det är nu jag är här och det är nu jag erbjuder mig att hjälpa dig.

Aja om hon blir sjukskriven så har hon mer tid. Hon lär ju bli sjukskriven för hon har så ont att hon knappt kan böja på knäet. Fuck it och hejdå så jag drog till affären istället. Jag fick klappa grisekno lite i alla fall. Mamma sa att böckerna som hon fick av mig var klockrena och jättebra. Jättespännande självbiografier. 😀 Vi har nog lite samma boksmak. Ibland är jag mer lik mina föräldrar än vad jag tror.

Jag är inte arg på mamma för min barndom och sånt längre. Jag har bara accepterat att hon är ett nötskal ibland. Det är meningslöst att argumentera.

Jag hoppas verkligen att hon har tid att låta mig hjälpa henne vid nästa tillfälle då när jag har gjort en sån stor eftersökning på fonder osv. Dels för att hjälpa mitt eget sparande men jag tänkte att jag kan hjälpa mamma med sitt sparande också samtidigt. 😀 Särskilt om hon blir sjukskriven eller förtidspensionär eller något. När jag orkar ska jag nog introducera mamma till en mer växtbaserad kost för det ska hjälpa leder och sånt. Det ska lindra atros och inflammation. För nu är det nog en svår inflammation i knäet tror jag.

Min kille beställde juice och jag sa att han kunde få det i fast form. Hahha. Så jag köpte lite bröd, kiwi och apelsiner. 😀 Min kille har fortfarande ont i halsen men hostan börjar ge sig. Det var extrapris på pizzakit. Även om det inte är nyttigaste så är allt okej att äta i lagom mängd. Så vi kan laga pizza med annanas på här hemma om han inte vill ha ärtsoppa eller min linsgryta.

Kolla vilken fin pokemon mus jag fångade på min promenad till mina päron! 😀 Fett söt.

Diesel cat saknar pappa. Men jag har berättat för honom att pappa kommer hem idag runt klockan 17. Oh vad Diesel saknar honom.

Sigge med. 😀 Han har kelat extra mycket med mig. Han är så gullig när han kommer upp i sängen och hälsar och myser. 😀

Gillar