Mot apoteket!

Det enda positiva?

Jag har gått ner två kilo och min mage putar äntligen ut mindre. Det kändes som en omöjlig uppgift i början men jag började äta mindre bara. Jag sa bara stopp till mig själv att nu har jag ätit tillräckligt. Det handlar bara om att vänja huvudet vid stoppet. Lite glad över att min mage putar ut mindre nu. 😀 Visst man ska inte banta men man ska inte gå runt och hata sig själv heller.


Så det enda positiva är att magen putar ut mindre och jag små gillar mitt hår.

Nu till klagande. Det går inte att tjäna snabba pengar. Jag trodde aldrig att det gick att förlora så mycket på fonder förlorat typ 7 lax. Jag som kämpade med att sätta in pengar där hela hösten. Nu ska jag sätta kapitalet på ett lågrisksparande på Swedbank istället för folksam kapitalt shit.

Mot apoteket och hämta ut hals sörja att gurgla. Jag borde gå ut med Diesel idag. Stackarn som bara tjatar om att få gå ut på balkongen.

Jag har duschat för första gången på för många dagar. Jag borde ta tag i disken och tvätten.

Livet gör ont. Sparandet har typ stannat av. Inkomsten hackar. Corona förstör sommaren och semester. Livet är allmänt piss just nu.

Little animals mår bra. Jag är pigg men har ont i halsen. Min kille har det bra nere i Skåne.

Livet blir vad man fokuserar på? Att ha lite pengar är som bakgrundshuvudvärk det finns alltid där och små trycker och gör sig påmind. Ps. You're broke as fuck. Ekonomi har bara gått neråt sen jag kom hemifrån. Konsten att vända den negativa spiralen uppåt. Ibland är det svårt att vara optimistisk.

Tålamod och fokus?!!!?

Mot apoteket. 💕 Hals fan.

Gillar

Kommentarer