Min fiende är min egna hjärna 🧠

Jag faller alltid innan mål linjen... Jag ska ha ett samtal med chefen sen angående min frånvaro. Hjärnan och rädslorna styr mitt liv. Jag är världens sämsta på att ändra vanor och rutiner och ger alltid upp för tidigt. Jag har inte fått sparken än och det är bara ett samtal. Den här gången tänker jag inte skriva på papperet om dom vill att jag ska säga upp mig.

Mitt huvud kan inte se sånt som är långt borta som att många små pass blir en fin lön i slutändan och sånt. Jag faller på mina känsloimpulser. :-( Jag borde höja min dos av Venaflaxin för jag är nere igen som vanligt. Nånstans är jag rädd att jag ska krångla med saker hela livet... Det är ju inte meningen att hjärnan ska styrka ens liv. :-(

Dags att se första avsnittet av unga mammor. Det är bara 21 min. Jaja kul ändå.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Jag såg fförsta Avsnittet förutoch blir förvånad på att dom vill ha fler barn när dom inte ens klarar av det 😟 . En av Mammoarna lever i Kaos enligt mig och hon står vid tvättmaskien å funderar på att skaffa en till för att hennes äggstock skriker om det lr nåt. Suck asså. Har du inte höjd pillerdos innan å det har väl inte hjälpt nåt då ?!.
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Aah. Hon borde ta hand om dom barnen hon har först. Aah men får inga andra.
nouw.com/nyponsoppan