Mat hos grannen

Middag hos grannen :-) Först hann jag städa hela badrummet.

Lamm, potatisgratäng och grönsaker. :-)

Sigge var fett förvirrad när han kom in till vår lägenhet igen. Haha. Det blev försenad kvällsmat för honom. Nu har Sigge glufsat i sig all kvällsmat och Diesel som är bra på att äta torrfoder ville mest sova.


Diesel är jättetrött efter att ha undersökt allt i damens lägenhet och granskat fåglarna på hennes balkong länge länge. Diesel är en äkta balkongkatt.


Sigge var spänd i början men han slappnade av långsamt. Han blir så glad när han ser att Diesel är där också. Hans support Buddy. <3 Dom gillar att ha varandra. Diesel tvättade honom håller lite koll på Sigge. :-) <3

Nu blir väl många resor inställda pga. Corona. Men sen är tanken att hon ska vara vår kattvakt. <3

Vi ska hjälpa henne att frakta bort en tvättmaskin senare vid tillfälle. Den står bara och tar plats i hennes badrum.

Olivträdet som försvann

Min bror erkände för ett tag sedan att för fyra år sedan hade hans kompis på fyllan tagit det lilla olivträdet i trappan. Jag berättade det för henne idag att vi fick reda på vad som hände med hennes olivträd för fyra år sedan. Hon var inte arg. Hon sa mest att han tog nog hennes kruka också.


Hon förstod att det var någon alkoholpåverkad som hade tagit trädet. Det var inte säsong för trädet så det tappade blad överallt.

Enligt bladen så hade trädet gått i cirklar och ut genom dörren. hahaha. Hon hade kollar om trädet med tjuven hade stannat på en pizzeria i närheten eller om dom hade sett något. Hahaha. Men dom hade inte sett något alls. Haha. Vi har världens härligaste granne, så chill. <3

Hon ville inte ha något nytt träd eller något. Men vid tillfälle eller fynd kan vi ställa något där ändå kanske.

Gillar