Made it to work

Made it to work. En kvart för tidig :/ Men jag kan kolla runt hur planlösningen är för att planera mitt städande.

Little animals la sig för att sova och jag berättade att mamma kommer sen. Diesel brukar fortfarande jama efter pappa och gå till dörren.

Det går bra att vara ensam hemma, bättre än när jag var 24 och nyss hade flyttat hemifrån. Men jag har inte så mycket aptit och det mesta är tråkigt själv. Det hjälper med sällskap att ha två katter istället för en, det är lite mer liv i lägenheten. Våra katter är bästa vänner och uppskattar varandras sällskap. <3 En polare att vända sig till.

Min kille och kompisen började gå samma dag som dom åkte upp, så de kanske kommer hem någon dag tidigare. Men måndag eller tisdag nästa vecka är det i alla fall. Jag hade ett snabbt samtal med min kille igår så jag har fått livstecken från dom. Dom hade blåsigt och kallt väder.

Det går väl att bo själv och alla borde göra det minst en gång i livet. Det är mest ofantligt tråkigt. Det känns som om mitt liv är värdelöst. The good News is att min kille kommer tillbaka.

Min gulaschsoppa blev väldigt vätskig, men jag ska ha i morötter osv. Jag är inte bäst på att göra redning till den. Hm... Jag har faktiskt inte smakat den än. Jag har ätit av potatis och broccolisoppan. :-)

Solig onsdag idag. Mitt i veckan. På fredag slutar jag klockan 11 och sen ska jag och katterna hitta ut till sommarstugan. Där ska jag go nuts med gräsklipparen osv. Det är alltid mycket saker som måste fixas på tomten.

Att jobba 50% är perfekt för mig, både mentalt och fysiskt. Mitt huvud orkar med utan att bli för uppstressad. Alla ligger på olika nivåer och för mig är det amazing att jag ens har kvar mitt jobb osv. Så det är en enormt stor sak för mig att bara ha ett jobb och att gå till jobbet varje dag. Det har jag inte haft på en evighet.

Ha en bra solig dag! <3 Nu ska jag långsamt hitta in i huset! Jobbdag 27.

Gillar