Lost friends

Du kan inte uppnå en stor förändring utan att förlora något. No pain, no gain. Min kille läste på nätet om en som hade gått ner 25kg. Men som hade förlorat alla sina vänner, för han typ blev för fit sånt.

Jag bytte livsstil och blev nykter men förlorade två så kallade "alkolist" fest vänner som jag har känt i flera år. Dom vill eller har aldrig tid att hänga med mig längre och är inga riktiga vänner. Ytliga svin som inte kan hänga med en om det inte är alkohol inblandat. Så man kan inte göra en stor förändring utan att förlora något.

Vänner, trygghet, pengar, jobb. Det finns allt möjligt som man kan förlora.

Det är som unga mammor som förlorar sina vänner, när vännerna tar avstånd för att hon blev preggo ung. Det finns många exempel på sånt med.

Det finns alla möjliga sorters vänner. Men om dom tar avstånd för att du försöker leva nyktert eller på ett annat sätt så är det inga riktiga vänner. Det är inte du som det är fel på. No pain, no gain. Kör på det man vill satsa på även om vänner eller annat kan gå förlorat. Ditt liv. Jag har valt att nästan leva helt nykter nu. If they can't handled it. Fuck them.

När det gäller alkohol kan man faktiskt grow up. Man är inte young and stupid forever. Inte ungdom forever heller.

Gillar