Liten handling

Lite gofika för jag var duktig och sprang och vi var nära lilla caféet där min favorit cocosboll finns. 😀

Mysstrumpor på Rea :-)

Det här ska vi äta idag och helgen. 😀

Julmust och stuff. Hittat 20 kr pant i soprummet. Så många drickaflaskor. Men bra för mig. Cashiiiing. Hittade två gamla julljustakar som ska till ELskrot på återbruket. Så jag grävde fram dom och skrev en aggro. Lapp. Gör om gör rätt. Lazy People. Kan dom köpa nya saker så orkar man svänga förbi 5 minuter och slänga sitt gamla shit. Sjukt lata dom är. 😡

Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. Kul att jag försöker uppfostra babianer att göra rätt i soprummet. Men det är något som jag kan påverka. Och fusket went waaaayyyy tooooo far. Elavfall liksom. Det är bara lathet osv. Så aggro. Lapp it is. Hoppas att dom tar åt sig. They had one job. one job!!!

För att inte tala om alla stora tv kartonger som ligger i soprummet. De ska också till återbruket. 😡 Julrean köpa tv och annat nytt skit hetsen. Köp vad du vill men HITTA TILL ÅTERBRUKET OCKSÅ.

Det lärde jag mig 2019. Hur bra återbruk är, hur enkelt uppbyggt, bra instruktioner osv. Peace of cake. Just drive there. 😀

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Goa sockar. Jag har ett par fluffiga värmande sockar från Rusta. Dom kostade 30 kr 😋
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Nice ah de finns såna lite överallt. 😀
nouw.com/nyponsoppan
Fobibella
Fobibella,
Vet du vad jag såg då i går i Willys 😊 haaa. Någon hade ett ställt proppad Matkasse med Ölburkar en bit från Pantstationen. Den kunde du tagit om du var där å Pantat å tjänat lite 😋 Jag hade kunnat göra det oxå typ kanske men jag är för FEG !!!. Jag hade tänkt att dom som la de ndär kommer komma tbx å sådär.
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Hehe ja någon som inte orkar stå och trycka in alla burkar i maskin då. Hahah ja du skulle ha gjort det. 😀
nouw.com/nyponsoppan