Listiga piss virus

Innehåller affiliate-länkar

Snart frisk. Inte så snuvig längre. Men viruset gömmer sig långt inne i kroppen och kommer ut i snor och slem ibland. Oh var jag kämpar med att försöka harkla upp det.

Jag vågar inte träna förrän jag är helt frisk. Idag är det kallt ute men jag kanske motfrivilligt går på en kort promenad? Jag gillar att röra på mig så hoppas att den riktiga vår värmen kommer.

Jag gillar dom två växterna som vi köpte. Dom är jättefina och levande än så länge. Hahah nej men jag får en bra känsla av att titta på dom. 😀

Jag tar vitaminer, äter och sover. Jag vill bli helt frisk.

Corona i världen är typ en ny spanska sjukan som dom befarar kommer tillbaka sen. Men det verkar inte ens klinga av tycker jag? Det bara ökar och ökar.

Pengar sparandet går jättelånsamt tyvärr. 3 löners buffert och allt som det sägs att man ska ha. Yeah right är kämpar vi med att försöka ha en två siffrig summa på kontot. Hahah. Men det blir bättre nu när lönen kommer och min skatteåterbäringen kommer. Då ska min kille få tillbaka lite pengar. 😀

Credit till oss som fortsätter att vara tillräckligt duktiga (några undantag finns) med vår matbudget. Vi handlar inga kläder och onödiga saker. Tummen upp det det låga bensinpriset och nu gäller det bara att ha tålamod och jobba så växer besparingar långsamt.

När jag väl blir frisk från virus skiten så hoppas jag att jag får vara frisk.

Söndag idag. ☀ Soligt men kallt. Ha en bra dag! 💕

Gillar