Lång frukost

Jag köpte den här baguetten till kvällsmat igår, men jag råkade bara äta onyttigt och sen sova. Så den blir både frukost och brunch idag för jag lär ställa en del av den i kylskåpet. Sooo Kong!

Min kille delar staketet så det får plats i ett släp vid lunchtid idag.

"Du måste jobba mer så, så du får ut närmare 15 i alla fall."- min kollega igår som visade mig sitt sparande på 300 000 plus 121 000 i pensionssparande.

"Du kan ju inte behöva kissa igen?!" Du har redan kissat så många gånger!!

Ibland är det lättare att jobba själv. She has no idea. Hon har ingen aning om hur bra 10 400kr är i lön för mig!! Hon har ingen aning om att jag får en överaktiv stressblåsa på jobbet som jag låter hålla på på jobbet, men jobbar för att motverka på fritiden. Ibland går det bättre med blåsan och ibland går det sämre.

Jag vet inte varför jag tar åt mig så mycket av vad hon säger. Men det sätter sig i huvudet ibland, trots en ångestdämpande igår för en lång och tuff arbetsdag.

En sak är säker att oavsett inkomst så ska jag ha mer än 400 000kr när jag e 50-60 år.

Hon har jobbat så mycket heltid och övertid att hon borde ha sååå mycket mer pengar? Jag var inte imponerad över hennes spara med tanke på hennes ålder. But sure life came along. En dotter och snus.

Miss opinion. En dag ska jag vara rikare än dig. Starting från ons nästa vecka när det e löning. Jag ska köpa fonder då!! :-) Jag e jättepepp!

Nyckeln till pengar är en regelbunden inkomst, låga utgifter och ett sparande. Min blåsa får krångla med mig på jobbet. I'm okay with that för då är det andras toapapper som spolas iväg. Haha.

Nej men jag försöker mitt bästa både med att jobba så mycket jag orkar och att kämpa med min blåsa. Jag försöker verkligen och gör mitt bästa. So plz. Kollega vara håll klaffen.

Still bitter. Hon har ingen aning om mina svårigheter.

Min baguette var jättegod. Nu ska jag gräva lite! Hacka bort lite lera så parkeringen blir lite större. :-)

Gillar