Lämnade en livsstil

Jag lämnade en livsstil och ett förhållande som jag inte ville ha.

Vad tänkte 20-åriga jag när jag xs var tillsammans med en xl datanörd? Svar jag tänkte inte alls. And I don't do break ups.

Oh vad glad jag är att jag har lämnat krogen festandet och alkoholist drickandet bakom mig. Jag är glad att jag lämnade en person som är över 30 år nu och fortfarande festar, dricker energidryck och lever ohälsosamt. Vissa verkar aldrig ändra på sig.

I needed to lose you to love me. Fast också I needed to loose you to heal me. Du var inte bra för mig i längden. Man ska inte hålla tillbaka någon, eller försöka att påverka den andra partnern för mycket. Jag var lite galen, men du var dålig för mig med. Du gav mig ingen luft och vi passade inte varandra. Du försökte ändra mig och påverka mig.

Jag är 27 nu, jag vågar stå upp för mig själv. Jag vågar säga nej, jag vågar ta plats och är en starkare person nu. Little girl is not completly psyco. Bara en frigående tös med mycket av allt. 3,5 år tyckte jag var mycket men livet är mer. Det är nog det största som jag har gjort i mitt vuxna liv. Att lyckas lämna dig. #breakup om förhållandet kväver dig. I needed to lose you to love me, to find me. 😀

Nu har jag en kille som gillar äventyr och träning och vi är likasinnade. I alla fall klickar i personligheten osv. Close enough till nykterist i 2,5 år nu. 💕 STOLT. 💕Jag räknar typ sen jag och min kille träffades. På en date jag bah nu har jag varit nykter i två veckor. Haha. Werido jag som var helt alkoholist. Nu sällskaps dricker jag bara och har ett mer moget förhållningssätt till alkohol. 😀 Jag lämnade ett förhållande som jag inte ville ha och en livsstil som inte är jag.

Det bästa med att vara typ nykterist är energi som finns utan alla bakis dagar och timmar som slösade bort. Energin som finns på helgen. 💕

Vet ni vad som för alltid kommer att vara amazing för mig?

Att jag kan se ljust på framtiden. Att jag ser en framtid med min nuvarande kille. Att jag ska se drömmar och mål. Att jag kan önska och drömma om en resa till nya Zeeland osv.

Jag har aldrig planerat för framtiden förut. Jag har aldrig kunna sett framåt alls förut. Det har varit borderline svart förut. 🖤 Jag sa förut att jag inte har några planer för framtiden. Jag ser inte framåt. Jag KUNDE INTE SE FRAMÅT. Det gick verkligen inte för mig att se varken framåt eller en ljus framtid. Jag såg inte framåt alls. Jag brukade säga att jag inte planerar att bli gammal. Levde typ impulsivt och bara för stunden eller något. Med ett borderline dystert mörker runt mig där framtiden inte existerade.

Därför är det coolt att jag numera kan blicka framåt. Jag kan inte beskriva hur totalt omöjligt det var för mig innan. Oavsett hur mycket en person beskrev en framtida vision eller något så lät det lockande men jag kunde inte se eller föreställa mig den. Så när någon beskrev något längre fram i tiden så fanns det inte för mig, jag blev bara ledsen. Oavsett hur fint något låter så är det bara mörker om huvudet säger att framtiden är obefintlig.

Jag vet inte om det är antidepressiva, ett bättre förhållande eller åldern som gör att jag på bra dagar kan se mål framåt och en framtid. Men det är härligt i alla fall. Och att jag är av med mina mörka depressioner. Vissa har en ökad risk för depressioner, jag antar att jag är en av dom. Men när jag mår bra så är jag väldigt tacksam över det. Det är inte värt att leva i ett mörker av depressioner osv. Världen och livet är så mycket finare utan depressioner.

Om jag och min kille någon gång kommer till typ Australien eller nya Zeeland så ska vi typ gifta oss där. Hehe 💕

Kalla in psykot för psyko. Bara en vilsen borderline tös som försöker hitta sin plats i livet. Som försöker att fånga ljusglimtarna när de väl kommer.

27 år. Resan med borderline är inte lätt, men en ljus framtid kommer? 💕

Fy fan för en kaos uppväxt, borderline, smärta inombords och shit som inte borde ha hänt. Jag är inte psyko bara allt som har hänt mig som har gjort mig tokig. 🤪

Ha tålamod and let the borderline freak heal. 💕

Gillar

Kommentarer