Konstiga tomaten

En tomat som min kille köpte i Tyskland. :) Den smakade möjligt och tråkigt. Men passar nog bra i matlagning. :)

Ofrivillig paus när jag vattnade växerna.

Tagit ett bad ✅Äntligen ren. :) Sen letade jag efter Little animals och då tittade en Diesel ut. Båda låg i varsin koja. :)

Min kille har ätit upp yoghurten från resan. Yoghurt älskare Diesel märkte att han åt Yougjuty. Så Little animals fick ha yoghurt bägare leftover fest. :)

Vi jobbar på att tömma bilen och åka till mataffär. :) Vi ska boka en tvättid också.

Det som jag så noggrant försökte förebygga hände.

Vi var i stugan med Little animals innan vi åkte. Och dagarna hemma så försökte jag kolla dom jättenoga på fästningar. Särskilt Sigge som inte alla får klappa osv. Han har sina idéer om att springa iväg och är speciell av sig.


Trots att jag kollade honom så noggrant så missade jag en fästning. Igårkväll när vi kom hem så kände jag en stor klump vid örat och bah vad är det här för fettklump tumör och drog. Den lossnade fort och sen förstod jag att det var en gigantisk fästing. :( Stackarn hade haft dem mitt på skallen under hela tiden som vi var borta.

Han är svår och om någon annan skulle hålla fast honom så kanske han skulle bita. Han litar på mig. Det förklarade varför han försökte klia med baktassen mitt på örat. Jag spolade ner fästningen i toaletten. Tjocka klumpen. :( Den är borta nu i alla fall. Vi får nog vara hemma ännu fler dagar innan vi åker iväg långt igen.

Men av alla små fästningar och jag bara missade en så var det väl bra ändå att det bara var en. Den kunde ju ha krypit över från Diesel.

Ingen har nog klappat Sigge mitt på huvudet, det är oftast runt halsen han vill bli klappad. Det tog ett tag för mig att upptäcka den också. Nu är det borsta i alla fall och Sigge tycker nog att det är jätteskönt att den är borta nu i alla fall. 💕


Jag kelade med Sigge och bad om ursäkt till honom för att jag missade fästingen innan vi åkte. Och berättade att det inte var meningen osv.

Min kille bah: Du ber inte ens sådär fint om ursäkt till mig. Sigge får en finare, mer genuin och äkta ursäkt än vad jag någonsin har fått. 😂 Hahah avis.

Nej. I don 't know. Mina sweethearts och bebisar 💕 Äh jag får pussa på min kille och krama honom. Sigge förtjänade en bra ursäkt för jag som kattmamma hade gjort en stor miss i min vård av honom. Och då ville jag säga till honom att det inte var meningen och att jag hoppas att han förlåter mig. Han e glad nu i alla fall. 💕 Min gammel gädda. 💕

Gillar