Konstig dröm och canvastavlan

Jag drömde om soldater och hemliga gångar under jorden. Soldaterna var instängda och höll på att dö av syrebrist och bara vissa skulle räddas. Jag vet inte varför jag fortsätter att drömma krigsdrömmar. Eller att jag är fast långt ute i naturen och ska kämpa mig hem och gömma mig. Den här gången drömde jag om ett han med konstiga fiskar som några gav mat. Jag har verkligen konstiga drömmar på mina ångestdämpande. Jag tog en igår och en biverkning är trötthet. Jag kan sova så sjukt länge på dom. Jag blir helt utslagen.


Kan man ha ångest över hela sin barndom och skolgång? Det känns som om det är något i min skolgång som jag inte kan släppa. Det kanske är känslorna som jag kände och det är därför minnen har fastnat extra mycket i mitt huvud. Men ja vissa händelser går runt och runt.

Keliga katter. Support och myspys 💕 😍
💕 😍
Det var tur i oturen att jag var hemma idag. Vi har beställt en stor canvas tavla med en av bilderna från resan som motiv. 😀 Den kom idag. Förvirrad och nyvaken öppnar jag dörren. Men inte så mycket kläder och med en nyfiken Diesel katt vid min sida. Haha. Det var en jätte trevlig snubbe i alla fall. 😀 Så det var lugn. Katten smiter väl inte? Hehe nyfikna Diesel. Jag lyfte in honom när han var påväg ut i trapphuset.

Min kille vill att jag ska öppna paketet. Följ ljusstårålen. Haha 😂 Jag ska så småningom. Det blev ett plötsligt uppvaknande och jag vill återhämta mig och äta något först.

Eftersom att jag hemma idag så är planerna att hjälpa diskmaskinen och lite i hemmet. Och sen faktiskt inviga löpbandet. :)

Diesel har fått sin älskade balkongdörr öppen så det är full fart och kattbus.

Hoppas att ni inte lider av ångest, OCD, rädslor eller likande. Jag läste att rädslor bildas i barndomen Great. Men man ska inte ha några ursäkter. Men ja jag är sämst på att gå emot mina rädslor. Och ja jag älskar gamla rutiner och vanor. That's me. Stuck in the old shit. Som om jag någonsin har gillat nya främmande saker. Men är du inte som jag var tacksam. 😀 💕

Ha en bra dag!! 💕

Gillar