Klädkod bröllop

Innehåller affiliate-länkar

Jag gick och gick och gick. Det var en bit tillbaka till stuga. Det tog sin tid och nu ska jag inte röra på mig mer idag. Hahaha. Eller typ hela helgen. Kanske på söndag. :)

He always knows when I'm back.

Det har varit varmt idag så jag svalkade Diesel i trädgårdsduschen. Han bus springer alltid därifrån.

Han är väl inte gladast på mamma nu men han är inte överhettad i alla fall. 💕 Han är väldigt pedantisk med sin päls och tvättade sig länge länge efter duschen.

En fin liten blomma. :)

Sigge hängde inne på sängen. :) Han är som sagt bara ute när någon e på tomten.

Han e bästa vän med mig härute i stugan av och till. Eller så frågar han efter kvällsmat men han är väldigt lycklig härute med. :) 💕

Jag klippte av mig mitt långa hår för ett tag sedan. Now I miss it a Little. Jag ska följa med min kompis på bröllop 💒 imorgon. Hon ska fota bröllop och jag ska hålla koll på hennes saker och vara lite assistent. :) Duschat ✅ Jag gjordes så bra flätor som jag kunde med mitt korta hår. Jag ska ha lockigt hår imorgon. :)

Jäklar klädkod och allt. Palla gifta sig??? Jag läste mig till att den här klänningen funkar??!!!! Ni som har varit på bröllop, funkar klänningen på bilden? :/ Har nog ingen annan bra annars. Jag vill att den ska vara somrig också.

Annars vet jag inte. Den är inte så mycket vit och inte ren vit och lever upp till nästan alla andra kriterier. Fett jobbigt med klädkoder. Jag har aldrig varit på ett bröllop förut.

Det ska bli 29 grader imorgon också. Fett varmt. Jag ska lasta hela bilen full med vattenflaskor typ. Jag som inte tål värme. Kyrkan lär ju vara sval i alla fall.

Hon som gifter sig har fem barn. Fett spännande. 💕

Gillar

Kommentarer